pari asua ja matkaväsymystä

Matkapostaus jäi nyt tekemättä, sillä mulla on yhä kaamea matkaväsymys päällä enkä ole jaksanut käydä julkaisukelpoisia kuvia läpi :D Olen saanut kuitenkin tänään jo kuvattua ostokset, joten kyllä tää tästä! Eilen oli töitä jo iltavuoron merkeissä ja kyllä tuntui neljä tuntia pitkältä! Eikö loman jälkeen pitäisi olla rentoutunut, virkeä ja pirteä? Tarvitsen lomaltapaluuloman.

Eilen ja tänään tuli käytyä myös Oulussa Hulluilla Päivillä, mutta ei siellä kyllä ole mitään ostamisen arvoista, joten ostettua on tullut vain alusvaatteita, hiuslakkaa ja ruokaa. Tai ois siellä varmaan vaikka mitä jos ois tarvetta, mutta kyllä lomalla tuli sen verran hyvin osteltua, että on melkein shoppailumorkkis :D Mutta vain melkein. 

Pari asukuvaa on kuitenkin viime päivien aikana tullut otettua ja samalla voinkin esitellä parit ostokset! Tässä ensimmäisessä on neule ja housut molemmat Zarasta. Housuja ostin yhteensä neljät... Neule on ihanan kirkkaan pinkki!


Tässä seuraavassa asussa, eli tämän päiväisessä, uutta on housut ja kengät, vaikka kummatkaan ei kuvassa edes näy hyvin. Nämäkin housut siis Zarasta ja kengät on United Colors of Benettonin. Kengät maksoi vaivaiset 17 euroa ja alkuperäinen hinta oli 60e!


Osa teistä saattaakin muistaa, että kävin ennen matkalle lähtöä parissa työhaastattelussa. Tiistaina sain sitten puhelun ulkomaille toisesta niistä, että olen saanut paikan! :) Ensi kesänä on siis kaupan kassan sijasta "oman alan" eli finanssialan töitä! En voi onnellisempi olla! Toivottavasti teidänkin kesätyönhaku on sujunut hyvin! :)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Hirmusti onnea kesätyöpaikasta! :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaapa kivalta tää sun blogi :) varmasti eksynen tänne uudemmankin kerran !

  VastaaPoista
 3. Jihuuu hyvä! :) Ihanan pirtsakak toi pinkki pusero!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Oi minäkin tykkään paidan väristä kovasti :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.