pääsiäismaanantai

Tänään päästiin Oulussakin ihan mukaviin lämpölukemiin ja ensimmäistä kertaa oli ballerinat jalassa ilman sukkia! Olisin kyllä laittanut sukat, jos olisin löytänyt sukkahousut... Mutta ihan hyvin tarkeni :) Viimeistä lomapäivää on tänään nautittu ulkoille, Amarillossa syöden, nukkuen ja sokerina pohjalla ranskan tenttiin lukien. Pari lomapäivää ei ois ollenkaan pahitteeksi!


Partsilla on nykyään niin kuuma, ettei siellä jaksa olla kovin kauaa, kun alkaa ihan heikottaa! Vietin siellä noin tunnin tenttiin lukien. Partsi ei ole vielä oikein kesäkunnossa ja siellä majailee mm. "uuden" sängyn muovit syksyltä... Pitää ottaa senkin suhteen tuumasta toimeen piakkoin!


Huomenna ois iltavuoro töitä ja rajua tenttiin lukua. Tämä ranskankurssi saa olla kyllä viimeiseni, sillä olen niin laiska kielien suhteen, enkä enää ole kärryillä ollenkaan! Toivottavasti pääsen vielä tämän läpi.

Au revoir!

-Lindsay

1 kommentti

  1. taidettiin muuten pyöräillä poikakaverin kanssa teidän ohi kun käppäilitte kaupungissa :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.