ostoslistalla seuraavana: aurinkolasit

Nyt kun olen alkanut käyttämään silmälasejani päivittäin, niin luonnollisesti kevättä kohden on mielessä alkanut pyöriä aurinkolasien hankinta. Työmatkani pitenee kesällä sen verran, että joudun ajamaan sen autolla ja senkin vuoksi haluan hankkia kunnon aurinkolasit. En jaksa (ainakaan vielä) alkaa värkkäämään piilolinssien kanssa, sillä olen vain yksinkertaisesti liian laiska siihen, joten joudun hankkimaan arskat tehokkuuksilla. Ja kaiken lisäksi piilarit kävisi pitemmän päälle tosi kalliiksi, sillä joutuisin hankkimaan sellaiset, jotka korjaa hajataitteisuutta ja tietääkseni ne on melko hintavia. Enkä  henkilökohtaisesti koe silmälaseja mitenkään vaikeiksi tai esteettiseksi haitaksi, vaikka välillä toki olisi kiva olla ihan ilman niitäkin esim. lenkkeillessä... Perjantai menikin sitten kierrellessä kaikki Oulun silmälasiliikkeet ja Silmäasemalta löytyi mielestäni ulkonäöllisesti parhaimmat ja hinnaltaakin kohtuulliset pokat. 

Nyt vain pitäisi päättää, että kummat?


Nuo kuvan Guccit ei taida olla ihan se malli, mitä olen kokeillut, mutta melko läheltä liippaa. Kyseessä on siis ruskeat ja isohkot pokat. Toinen vaihtoehto olisi sitten klassikot Ray-Banin aviatorit mustilla  sangoilla ja harmailla linsseillä. Molemmat sopii omasta, Japen ja myyjien mielestä minulle hyvin. En vain millään osaa päättää! Pidän molemmista malleista erittäin paljon ja haluaisin ostaa molemmat, mutta sehän nyt ei olisi järkevää ollenkaan! Vai olisiko? Haha, ei niin.

Kaipaankin nyt teidän apua, joten olkaa ihania ja kertokaa mielipiteenne kummat miellyttää teitä enemmän? Päätöshän on toki minun, mutta silti olisi kiva kuulla mielipiteitä ;) Harmittaa suunnattomasti, ettei ollut kaupungilla kameraa mukana, jotta olisin voinut ottaa kuvat. Maanantaina olisi kuitenkin päätös tehtävä...

-Lindsay

3 kommenttia

 1. Itsekin pähkäilen aurinkolasien oston kanssa. Käytän välillä piilareita, välillä laseja. Olen miettinyt sekä vahvuudellisten aurinkolasien että tavallisten plussia ja miinuksia. Aina en jaksaisi niitä pillareitakaan laittaa, no silloin ei myöskään laiteta niitä normiaurinkolaseja. Toisaalta se silmälasien ja aurinkolasien välillä vekslaaminenkin on hankalaa, jos on aurinkolasit vahvuuksilla.
  Kai loppujen lopuksi päädyn ostamaan aurinkolasit ilman vahvuuksia.

  Kaikki tollaiset aviator-tyyliset lasit on mun mielestä hienoja. Varmaan ainoat, jotka sopii omasta mielestäni itsellekin. :D

  VastaaPoista
 2. Ray-Banit ehdottomasti! ;) Itsekin ostaisin jos vaan olis varaa mutta haluaisin myös jopon ja uusi tietokonekin täytyis hankkia :D

  VastaaPoista
 3. JM- sait minut kyllä harkitsemaan vakavasti myös niiden piilareiden ostoa, joten pitääpä huomenna ottaa silmälasiliikkeessä sekin vaihtoehto puheeksi ja kysellä hieman hintoja :)

  Laura H, reiskat ois kyllä ihanat... mutta niin ois nuo toisetkin. hitsi kun tämä elämä on niin vaikeita valintoja täynnä ;) ja mullekin tuli jopo himo tänään kun joku osti meiltä Prismasta mun kassalla sellaisen. äääh.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.