Onni tulee taloon

Pääsiäisen vietosta on saavuttu kotiin, mutta ennen kuin laitan kuvia siitä, niin haluan esitellä teille uusimman rakkauden kohteeni:

Hei,  minä olen Onni ja olen 6 viikkoa vanha kultaisennoutajan pentu. Minä muutan Lindan vanhemmille äitienpäivänä ja minusta tykätään oikein kovasti. Minulla on neljä siskoa ja yksi veli, jotka ovat yhtä söpöjä kuin minä. Lempipuuhiani on nukkuminen ja syöminen, enkä minä paljoa muuta vielä teekkään. Tulette näkemään minua täällä blogissa aina silloin tällöin.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Miten toinen voi olla nuin ihana! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Apua. Mä oon kyllä nyt ihan sanaton <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. olihan tuo kyllä aivan ihana! sydän heltyy <3

  VastaaPoista
 4. Oi mikä mussukka, niiiin söpö! <3

  VastaaPoista
 5. Voi että kuinka suloinen pentu :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.