no nyt on niin Guccia

Eilen oli niin masentava sää, ettei paljoa pukeutuminen innostanut. Eikä paljoa mikään muukaan! Eilen satoi siis räntää. Pääisäiseksi on onneksi luvattu ihanaa ilman ja toivon todella, että se toteutuu! Tänään mulla on töissä vielä iltavuoro, mutta sen jälkeen starttaamme Japen kanssa auton kohti Ylitorniota ja mökkejä. Luvassa on neljä päivää pelkkää rentoutumista, ulkoilua, suklaan syöntiä ja kaikkea muutakin syömiseen liittyvää haha.

paita Marimekko // farkut Ellos // kengät Converse
Kävin eilen kuitenkin ennen töihin menoa hakemassa uudet aurinkolasini! Ja Guccithan sieltä vajaa pari viikkoa sitten valikoitui. Ray-Banin aviatorit oli kova vastus, mutta päätin ottaa nämä vahvuuksilla ja ehkä (lähi)tulevaisuudessa ne reiskat sitten ilman vahvuuksia, sillä aion hankkia myös piilareita. Nyt kun vain paistaisi se aurinko, jotta pääsisin testaileen niiden toimivuutta ;)Mukavaa, rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäista kaikille! :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.