nails

Tänään tapahtui ihme. Heräsin ilman kelloa ennen ysiä ja en saanut enää unta. Sain sitten siinä sängyssä makoillessa kuningasidean lähteä lenkille aamutuimaan! Niin jollekin ysi ei ehkä ole enään mikään "aamutuima", mutta mulle on! :D Huh, miten tuun selviin kesällä kun työt alkaa joka aamu klo 9:15? No kuitenkin lähdin tosiaan lenkille ja juoksin noin 45 min. Hyvä minä! Klo 11 mulla oli sitten aika rakennekynsien korjaukseen. Otin ne siis viikko sitten ja nyt niitä piti vähän fiksailla.

t-paita Gant // housut Vila // kengät Vagabond
Tää tukka näyttää kuvissa jotenki tosi jäykältä :D No ehkä se johtuu siitä, etten ole vielä kertaakaan pessyt sitä itse eikä se ole "asettunut"Tää kuva on tarkentunut ihan johonkin muuhun kuin itse asiaan. Mutta näkyy siinä se pääasia. Eli laitoin oman kynnen päälle geelin viime viikolla, en siis ollenkaan tippejä. Pikkusormeen ja nimettömän laitettiin vähän pinkkiä koristetta vapun kunniaksi ;)

Illan olin taas töissä, mutta tänään työpäivä meni ilmapalloja täyttäen! :D Ihan hauskaa vaihtelua kassalla istumiseen. 

Nyt alkoi sitten minun vappu, mutten vieläkään tiedä mitä teen. Ei oikein huvita mikään.

-Lindsay

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.