my new baby

Nämä postaukset on melko tylsästi samantyyppisiä ostosesittelyjä, sillä en ole saanut aikaiseksi kuvata oikein mitään ja viikonloppu menikin kokonaan töissä. Yritän petrata jatkossa!

Kerroin aikaisemmin ostaneeni itselleni lahjaksi uudesta työpaikasta erään jutun. Tai no oikeastaan olin päättänyt ostaa sen jo ennen tietoa työpaikan saannista, mutta tämähän on vielä parempi tekosyy selitellä ostosta ;) 

Niin mikä se sitten on?Longchamp Roseau

Ah, olen ihan innoissani! Tämä on ihan ensimmäinen nahkalaukku, mitä koskaan olen halunnut ja ihaillut ja vasta nyt sen sain. Onhan tätä ihailua ollutkin se kuusi vuotta, joten ei voi sanoa, että olisin toiminut hetken mielijohteesta ;D Laukku on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin tyylikäs ja hyvin käytännöllinen. Kyllä nyt kelpaa lähteä töihin. Olisi luullut, että laukkuhimot hieman olisi vähentynyt laukun ostettua, mutta päin vastoin! Ne ovat vais kasvaneet ja nyt mietinkin minkä laukun ostaisin kesätyörahoilla... ;D

Huomenna vois sitten tehdä ihan oikeaakin postausta! Torstaina on kyllä taas tentti niin voi olla, että tämäkin viikko jää blogin saralla erittäin surkeaksi.

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Ooh, onpa ihana! ((: Ihan tässä itekin rupeaa miettiin että mihin laukkuun sitä tosiaan ne kesätyörahat upottais... ;D

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä hieno laukku! Mie en oo vielä löytäny sellaista laukkua joka olis niin ihana että maksaisin siitä kauhean paljon. Mutta ehkä sellainen laukku vielä joskus löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Tämä laukku ei maksanut minulle onneksi kuin vähän reilut 200e, eli omasta mielestäni vielä ihan kohtuullisen rajoissa :) itsellänikään kun nuo rahavarat ei mitkään ihan mahdottomat ole! jos rahaa löytyisi niin ostaisin toki vaikka minkä hintaisia laukkuja :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen! :D

  VastaaPoista
 5. Hei Lindsay! Kysyisin, minkä nimisestä liikkeestä tämän hienon laukun olet aikoinaan ostanut?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.