lemppari hiustuotteeni

Aikaisemmin kerroin hamstraaviani huulikiiltojani, niin nyt tunnustan hamstraavani myös hiustuotteita. Haluan pitää hiukseni pitkiä ja pyrin pitämään ne hyväkuntoisina erilaisilla tököteillä ja aineilla. En sitten tiedä, onko se kuitenkaan niin hyväksi. Jotenkin tuntuu, että vaikka minkälaisia aineita käyttäisi niin aina tässä mun päässä on jokin vialla :D Ennen ainoa huolenaiheeni oli hiusten runsas lähtö ja minulla onkin hiuksien paksuun enää varmaan puolet siitä mitä se oli lukion ensimmäisellä luokalla. Tällä hetkellä mun suurin päänvaiva, kirjaimellisesti, on kuiva päänahka. Föönaan hiukseni melko harvoin, ehkä noin kerran viikossa, joten siitä se ei ainakaan voi johtua. Suoristusrautaa käytän lähes päivittäin etuhiuksiini, mutten läheskään aina koko tukkaan. Vinkkejä hiusten ohenemista ja kuivaa päänahkaa vastaan otetaan vastaan!

Mutta sitten niihin tämän hetken lempparituotteisiini. Ensimmäisenä on esittelyssä shampoot ja hoitoaineet. Käytin ennen pelkästään Tigin tuotteita, mutta olen todennut niiden kuivattavan päänahkaani erityisesti, joten olen luopunut niistä. Tällä hetkellä käytössä on ihan vain marketin hyllyltä saatavia tuotteita. Mustikkashampoo ja -hoitoaine tuoksuvat ihanilta ja tekevät hiuksista ihanan tuntuiset. XZ-tuotteita olen alkanut käyttää sen takia, ettei ne sisällä silikonia. Tuuheuttavien tuotteiden kanssa en ole mitään tuuheutumista huomannut, mutta ihanilta ne tuoksuu! Rahoittavaa hoitoainetta voi laittaa myös päänahkaan ja sen takia sen ostin. Aussien 3 Minutes Miracle on ehdottomasti lempparein hoitoaineeni! Tekisi mieli kokeilla muitakin Aussie -tuotteita.


Hiuksiin jätettävän hoitoaineet on pitkässä tukassa ehdottoman tärkeitä. Bonacuren Moisture Kick suihke auttaa hiusten selvittämisessä suihkun jälkeen. Tigin Ego Boost ennalta ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja pehmentää latvoja. Tigin Superficial ei niinkään ole mikään hoitoaine, vaan käytän sitä latvojen siloitteluun. Tämä on hyvä tuote esim. föönauksen jälkeen pörröjen taltuttamiseen jos ei jaksa alkaa suoristamaan hiuksia vielä erikseen.


Tigin Spoil Me:tä käytän sähköisyyden poistamiseksi, hiuskiinteenä mulla toimii Got2Be:n 2 Sexy ja kuivashampoona kaikille tuttu Klippoteket.


Kun käytän fööniä tai suoristusrautaa, pidän huolta siitä, että laitan sitä ennen vähintäänkin yhtä lämpösuojaa. Eniten käytössä on TRESemmésin lämpösuoja joka tuoksuu iiihanalle. Toinen käytössä oleva suihkutettava lämpösuoja on Cutrinin chooz. Föönatessa laitan yleensä hiuksien tyveen nestemäistä Superstar tuuhennustuotetta. Tigin Fashionistaa käytän myös joskus suoristaessa pehmentämään ja siloittamaan hiuksia.


Siinäpä ne tärkeimmät. Tässä tuskin on edes puolia mitä nuista kylpyhuoneen syövereistä löytyy...

Löytyikö joukosta omia suosikkejasi tai inhokkejasi?

-Lindsay

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.