lempiblogini

En ole koskaan vielä sen kummemmin listannut lemppariblogejani, joten ajattelin, että voisin tehdä tälläinen näin lomalle ajastettuna :) Mulla on kirjanmerkeissä tällä hetkellä varmaan noin 30 blogia, jotka selaan päivittäin. Melko paljon siis ja koko ajan tuntuu, että löytyy vaikka mitä kivoja! En seuraa blogeja minkään blogilistan tai bloggerin kautta, mikä on typerää, sillä siten olisi paljon helpompaa nähdä mitkä blogit ovat päivittäneet ja mitkä ei :D Nyt vaan käyn ne kaikki useamman kerran päivässä läpi... Jösses.

Laitan tähän ensimmäiseksi lempparini näistä enemmän tunnetuista ja blogilistan top-listan kärjessä pomppivia blogeja. Monia näistä olen seurannut jo vuosia:Jennin blogi oli varmaankin niitä ihan ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan ja lukemaan päivittäin! Jenni kirjoittaa mielestäni mielenkiintoisista jutuista, eikä hänen tyylissäänkään ole haukkumista ;) Monien blogien kanssa on mulla tullut vähän väliä sellaisia kyllästymisoireita tai joku asia on bloggaajassa alkanut ärsyttää, mutta Jennin blogin kanssa sitä ei ole koskaan käynyt!Kaimani Lindan blogista voisin sanoa ihan samat sanat kuin Jennin blogista ylempänä. Molempien blogeissa kiinnostaa myös heidän elämänsä ja opiskelunsa ulkomailla. Linda opiskeleekin samaa alaa kuin minä, mutta Tukholmassa.Jannin blogia olen lukenut ihan alusta lähtien luin alun perin hänen ja Saran yhteistä blogia. Jannilla on mielestäni ihana tyyli, eikä hän koskaan epäonnistu asuissaan!

Lisäksi suosituimmista blogeista luen päivittäin mm. Mungolifeä, Tickle Your Fancyä, Motherfuckin' Fashionia, No Fashion Victimsiä ja Char & the Cityä.

Sitten niitä hieman vähemmän tunnettuja blogeja, joita lueskelen on myös paljon. Tykkään lukea muotiblogien lisäksi nimenomaan lifestyle-blogeja, jossa kerrotaan paljon muustakin kuin vaatteista. Ihan perus elämästä ja semmoisesta. Tässä muutama lemppari:Annastiina on myöskin kotoisin Lapista, mutta opiskelee Vaasassa. Hänen monipuolisia juttuja on mukava lukea, sillä meidän elämäntilanteet tuntuu olevan tällä hetkellä melko samanlaiset. Annastiina vaikuttaa ihan älyttömän mukavalta tytöltä :)Xenian blogin bongasin jokunen aika sitten blogilistan kuumimmat-listalta, enkä yhtään ihmettele miksi blogi on sinne päätynyt! Xenialla on ihania ja laadukkaita vaatteita, joista ottaisin mieluusti vaikka jokaisen omaan kaappiini. Xenian blogi sisältää myös monispuolisia juttuja ihan jokapäiväisestä elämästä, joita on mukava lukea. Tämä blogi on nykyään aika lähellä mun top 3:a!Tämäkin blogi on melko uusi tuttavuus, mutta olen tähänkin koukuttunut! Ihania vaatteita, upeita asukokonaisuuksia, herkullisia ruokia, liikuntaa, matkailua... Ei kai sitä muuta voi enää toivoa?Multa alkaa loppua jo sanat näiden esittelyjen suhteen. Tässä blogissa on paljon juttua liikkunnasta ja terveellisestä ruoasta. Tämä on toinen blogi Tickle Your Fancyn kanssa, jotka motivoivat mua lenkille! :D


Näitä olisi vielä paaaljon enemmän, enkä jaksanut luetella ihan kaikkia, sillä linkkien laittaminen on niin vaivalloista :D Blogeista saa paljon ruoanlaittovinkkejä, urheilumotivaatiota, pukeutumis- ja vaatevinkkejä! Muutamiakin kertoja on kaupoille tullut juostua jonkun vaatteen perässä, jonka blogista olen bongannut.

Etsin kuitenkin koko ajan lisää luettavaa, joten jos teillä tulee mieleen kivoja blogeja, niin linkatkaa! :)

-Lindsay

3 kommenttia

  1. Kaikki muut löytyy omalta blogilistalta paitsi toi Ocean Child, pitääkin käydä tutustumassa :)

    VastaaPoista
  2. tosi kivoi uusii blogei, tai siis mulle uusii!! tykkasin ehka eniten tost oceanchild:) kiitti linkeist!!

    VastaaPoista
  3. Oi, vähänkö oli piristävää löytää oma blogi täältä noiden mahtiksien joukosta! ((: Superisti kiitoksia! Tuo sun hiustuotepostaus on muuten ihan kuin mun kaapista napattu, yli puolet noista on munkin ehdottomia suosikkeja.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.