if I were a rich girl...

Onneksi haaveilu on ilmaista, sillä muuten tämä elämä kävisi minulle kovin kalliiksi. Taloustieteitä opiskelevanakin tiedän, että ihmisten tarpeet ovat rajattomat, mutta musta välillä tuntuu, että nämä mun "tarpeet" ovat ihan omaa luokkaansa :D Tai ehkä nämä nyt ei ole varsinaisia tarpeita, haluamisia vain, joiden hankkimista pyrin perustelemaan tarpeellisuudella! Tässä olisi tämän hetken himotuimmat:


1. Kultainen kello. Sain syksyllä Japelta lahjaksi hopeisen Michael Korsin kellon, mutta nyt koen tarvitsevani mys kultaisen kellon! Michael Krosin vielä omaani isompi malli kiinnostaisi, kuten myös Marc Jacobsin saman tyyliset ja DKNY:n hieman blingimpi malli.
2. LV Speedy 30. En ole koskaan sen kummemmin kuolannut Louis Vuittoneiden perään, mutta jostain syystä olen alkanut haikailemaan Speedy 30:tä Damier Ebene -kuosilla. Monogrammista en kovin pidä edelleenkään. Laukku on minulle hyvin epäkäytännöllistä mallia, sillä siihen ei mahdu A4 kokoista paperia suorassa, saati sitten isompia kurssikirjoja. Mutta kun haluaa, niin haluaa!
3. Kate Moss for Longchamp -laukkua olen himoinnut siitä saakka, kun se on tullut ja nimenomaan konjakkisena.  Tämäkin laukku on juuri tuota minulle hyvin epäkäytännöllistä mallia ja hintakin on kivat 590e.
4. Uusi lompakko on tällä hetkellä oikeastikin ostoslistani kärkipäässä, mutta ei ehkä kuitenkaan juuri tuo Mulberry Daria Continental Wallet hintansa vuoksi. Olisihan se vain niin tyylikäs ja  aikuismainen ;) Hah hah.
5. Tory Burchin ballerinoja on hehkutettu niin paljon, että olen tullut aivopestyksi ja koen ehdottomasti tarvitsevani nuo parin sadan euron ballerinat!

Mutta ikävä kyllä en ole tuo otsikon "rich girl", sillä lottovoitto ei vieläkään ole osunut kohdalleni. Nämä tuotteet jäävät siis tältä erää saamatta. Vaikka haluamiseni ovatkin suuria ja niitä on rajattomasti, on minulla silti pysynyt vielä järki tallella ja tiedän, etten kuitenkaan ihan kaikkea haluamaani voi millään saada. Joten onneksi haaveilu on yhä ilmaista ;)

-Lindsay

8 kommenttia

 1. muakin houkuttais kovasti joku kultainen kello! tosi nättejä nuo tossa kollaasissa :)

  VastaaPoista
 2. Samainen Speedy 30 Damier Ebene on minullakin haluamislistalla. Päätinkin, että kun nykyinen lempilaukkuni hajoaa, niin ostan tuon mokoman veskan mieltäni kaihertamasta. Tai sitten olen kärsimätön ja ostan sen jo kesällä... :D

  VastaaPoista
 3. Ella, ei olisi pitänyt tehdä tätä kollaasia ollenkaan, sillä nyt en saa niitä mielestäni :D

  Laura, itsekin olen harkinnut josko kesätyörahoista osan upottaisi kyseiseen laukkuun, mutta pitää harkita kyllä tarkkaan ;) onhan se kyllä upea.

  VastaaPoista
 4. Michael Korsin kelloa tosi paljon muistuttavia kultakelloja saa Kultajousesta parilla kympillä :-) eihän se sama oo mut autto ainaki mulla himoon :D

  VastaaPoista
 5. toryt polttelee mullakin!! saapa nähdä jos ne ens kuun lontoon reissulta kotiuttais :D tekis niiiiiiiiiiin mieli!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitos vinkistä! voisi käydä kurkkimassa :)

  nani, olisi kyllä ihanaa omistaa kunnolliset laadukkaat ballerinat! :) käy ehdottomasti ainakin testailemassa ;)

  VastaaPoista
 7. Kato ku kaikkea ei osta kerralla niin pikkuhiljaa sulla on jo noi kaikki haluamas. ;)

  VastaaPoista
 8. Kelpais kyllä kaikki nuo tuosta listasta :P

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.