hiustenleikkuujärkytyksestä toivuttu

No nyt ois sitten vähän parempaakin kuvaa uusista hiuksista :) Nyt alkaa hiukset tuntua jo omille, vaikka hassun lyhyiltä ne tuntuu! Menee vielä hetki tähän totutteluun :D Ensaa hiuksia edes kunnon ponkkarille! Latvat tuntuu kuitenkin tosi hyväkuntoisille pitkästä aikaa ja myös hiukset paksummille.


Kävin tänään kampaajan lisäksi vain Lindexillä sovittamassa uudestaan sitä korallista mekkoa, mutta päätin etten osta sitä. En kuitenkaan käyttäisi sitä kovin montaa kertaa ja kyllä mulla juhlamekkoja löytyy jo ihan omasta kaapista. Ilta menikin sitten töissä.

Eipä mulla muuta.

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Muistan kun itse viime lokakuun tienoilla pätkäsn lyhyeksi, että miten hassulta se tuntui kun en saanut ponnarille ja varsinkin kun suihkussa piti lyhyitä hiuksia pestä :D ja olin vielä vähän ennen leikkausta värjännyt vaaleista tummaksi.

  VastaaPoista
 2. joo kyllä tässä tovi menee että tottuu! :D ite mietinkin nyt että alkaisko vielä muuttaan väriäkin ;) en taida siihen ruveta :D

  VastaaPoista
 3. mistäs noi kivat vagabondin kengät oot löytäny? :)

  VastaaPoista
 4. kivat noi kengät! mistäs ne on? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, ne on viime vuoden mallistoa, joten niitä ei taida enää löytyä :/ mutta Andiamosta olen omani ostanut :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.