työtä työtä työtä tehdään, jotta jotta leipää saadaan

Mulla oli eilen töitä klo 8-14 ja olin ihan hullun väsynyt töiden jälkeen, vaikka päivä olikin nuin lyhyt. Yleensä lauantaisin on töitä vähintään 8h. Mulla särki päätäkin, eikä se lähtenyt päiväunillakaan pois. Olin siis ihan poikki koko päivän ja olisin ollut valmis laittamaan nukkumaan jo klo 19... Japekin oli melko kuutamolla, sillä se oli töissä pe-la välisen yön ja nukkunut vain 1h nokoset töiden jälkeen. Nukkumaan se meni sitten jo klo 21. En tajua miten se jaksoi olla pystyssä nuinkin pitkään, itse olisin sammunut varmasti viimeistään iltapäivällä. 

Eilen ei siis tapahtunut mitään jännittävää, kuten ei perjantainakaan. Käytiin lounaalla KotiPizzassa, koska Jape halusi sinne. Minä en itse koskaan halua pizzalle... Haluan aina subiin! Ikävää, että minä en kauheasti perusta pizzasta ja Jape taas ei subista... Ja illalla mulla oli töööitä.

paita Stradivarius // housut ja toppi GT // kengät Converse
Sitten olisi vielä pari kuvaa torstai-illalta. Tuona iltana heräsimme päiväunilta vasta klo 19 jälkeen, eikä huvittanut alkaa tekemään itse mitään päivällistä. Sain Japen taivuteltua Otto K:hon sillä halusin kanansiipiä! Vinkkinä Oululaisille, että Otto K:stä saa parhaita siipiä. 


Otto K:ssa menikin sitten suunniteltua kauemmin, koska halutti juoda drinkkejä :D Kävimme aina vuorotellen hakemassa juomat, toiselle jonkun yllätyksen. Join mustikka-vadelma-pirtelön, suklaapirtelön ja mansikka margaritan. Oli kyllä aivan huippu hyviä drinkkejä ja omasta mielestäni kohtuu edullisia, yksikään ei ollut yli 7 euroa.

Suklaapirtelö-drinkissä oli dominokeksiä ja se oli aiiiivan ihanaa.
Ehkä paras mansikka margarita, jonka olen juonut!
-Lindsay

5 kommenttia

 1. Subista tykkää monet muutkin.. Nousihan Subway McDonaldsin ohi ravintoloiden määrässä.

  Saituri

  VastaaPoista
 2. oi nam, tuo suklaapirtelödrinkki näyttää IHANALTA.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä Otto K:ssa siivillä :)

  Ihana asu!

  VastaaPoista
 4. Saituri, ja ihan syystä ;)

  EMMI, joo ja se oli aivan älyttömän hyvää!! se domino-keksi teki siihen vielä kivan lisämaun. sen nimi oli kai joku domino-effect, suosittelen käymään maistamassa ;)

  Suvi, suosittelen kokeilemista! Kannattee ottaa ekalla kerralla tulisuudeksi medium, sillä nekin on melko tulisia ;)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä suunnata tuonne syömään kun seuraavan kerran ollaan Oulussa käymässä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.