toivoton tentti

Heipäheiii! Parin päivän hiljaisuus on johtunut eilen olleesta tentistä, johon lukeminen ja josta henkisesti selviytyminen on vienyt voimani :D Tentti meni siis aivan totaalisen penkin alle. Olin lukenut siihen jotenkuten, en mitenkään kehuttavasti, mutta oletin kuitenkin jotain osaavani. Mutta tentti olikin aivan älyttömän vaikea, enkä osannut edes perustehtäviä, koska niissäkin oli jokin jekku jokaisessa! Mulla oikein itketti siellä tentissä kun oli niin toivotonta yritystä :D Tentti oli siis tilinpäätös- ja verosuunnittelu, jossa lasketaan kirjanpidon juttuja... Jape istui vieressäni ja mietin mielessäni, että miten hitossa se osaa noin hyvin, kun koko ajan kirjotti tai selasi mukana ollutta lakikirjaa, vaikka oltiin luettu tenttiin yhdessä! No tentin jälkeen ilmeni, että Jape oli miettiny musta ihan samaa, eikä kumpikaan oltu osattu yhtään... Tein sitten samalla myös yhden toisen tentin johon olin ilmoittautunut, mutten lukenut yhtään ja se meni paremmin :D Ja sekin oli rahoituksen tentti, eli ei mitään helppoa päästä keksittävää juttua :D

No se siitä. Ens kerralle tietää lukea paremmin ja hankkia kaikkien harkkatehtävien vastaukset. Eilen oli tentin jälkeen niiin väsynyt olo, kun edellisenä yönä oli tullut nukuttua vaivaiset 5h. Otettiinkin kotona "pikkuiset" neljän tunnin päikkärit. Heräsin ja ihmettelin, että miten hitossa on jo pimeää. No kello olikin jo yli klo 19... Oli melko tööt-olo sen jälkeen :D


Kuvituksena asua parin päivän takaa... Eilen tein piiiitkästä aikaa tilauksen H&M:lle, koska mulla oli kielto tilata sieltä mitään, ennen kuin yhdet bikinit tulee myyntiin ja nyt ne oli tullut! Tilauksen voisin esitellä illalla töiden jälkeen!

-Lindsay

4 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo mekko :) Mistäs se on?

    VastaaPoista
  2. se on kyllä tosi kiva, eikä pääse edes kuvissa oikeuksiinsa :) se on H&M:ltä viime kesänä ostettu, mutta nuita on ollut tämänkin kevään kuvastossa ja kaupoissakin :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.