tisdag

Kävin lyhennyttämässä tänään etutukkani ja hui kuinka lyhyeltä se taas tuntuukaan! Ennen leikkausta se meni reilusti silmille ja nyt kulmakarvatkin näkyvät. En kuitenkaan viitsi leikkauttaa joka kerta vain senttiä, sillä muuten olisin kahden viikon välein sitä leikkauttamassa... Kuvissa onkin hiukset jo leikattuna. Mun pitää kyllä ehdottomasti mennä kaverini luo kameran käytön opastukseen, sillä vielä ei oikeen kameran säädöt ole hallussa ja kuvat ei läheskään niin hyviä kuin haluaisin :)

neule ja farkut H&MPäivällä katsottiin Japen kanssa hiihtokisoja. Oli kyllä melko suoritus suomalaisilta! Ennen hiihtoa just perinteisesti manattiin jo valmiiksi, että mitään mitaleja kuitenkaan tule, mutta Matti hiihtikin kultaa :D Ja eilenkin katottiin kuinka suomalainen sai pronssia... Mulla tulee aina hiihtokisoja katsellessa hullu halu hiihtämään! Ois ihana hiihdellä kunnon suksilla joissa voitelut kunnossa. Onhan sitä joskus tullut hiihdettyä ihan kilpaakin ;D

Päivän suurin saavutus oli kuitenkin kävelylenkki Nallikariin. Matkaan meni vajaat 1h 30min ja pituutta lenkillä oli n. 8km. Ei siis mitään kauhean lujaa vauhtia tullut harpottua, mutta kyllä jalat oli melko hapoilla kotiin päästyä.

Ilta onkin menny sohvalla löhöillessä ja sitä aion jatkaa... nyt.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.