tired

Tämä postaus oli näköjään vahingossa jäänyt tiistaina julkaisematta, joten laitampa tämän nyt näin jälkikäteen... 

Jos eilen oli päällä siistimpää vaatetta, niin tänään mentiin sitten astetta rennommissa kuteissa. Luentoja ei ollut, mutta meillä ois Japen kanssa tehtävänä yks "hauska" ryhmätyö, jonka kanssa tänään tuli taisteltua pari tuntia. Jape lähti kouluun jo aiemmin, enkä ollut kuullut sen kellon soittoa saatikka heräämistä tai liikkeitä aamulla, vaikka yleensä herään heti. Kuulin Japen heränneen vasta kun se aukas ulkooven lähteäkseen :D Vissiin vähän väsytti... Ja niin kyllä väsytti vielä herätessäki.

paita, vyö ja huivi H&M // housut Pull&Bear // kengät Converse
Yritin ottaa parempaa kuvaa sivusta nuista toisista uusista laseista. Tykkään niistä tosi paljon luonnossa, mutta kuvissa ne näyttää mun mielestä vähän hassuilta ja vie kaiken värin silmistä...


Aamutoimien jälkeen mulla tulikin sitten kaamea kiire bussiin ja juoksin koko matkan pysäkille. On sitä matkaa kuitenkin jokunen sata metriä.

Huomenna minulla on taas työhaastattelu ja jännittää kovasti. Toivon todella, että tärppäisi! Olen myöskin ihan ymmälläni ja innoissani, sillä en villeimmissä unissanikaan toivonut saavani edes kutsua kahteen haluamaani paikkaan! No, en kuiten kaan uskalla toivoa liikoja, etten pettyisi kauheasti jos paikkaa ei tulekaan :) Pitäkää peukkuja! Toivottavasti teidän muidenkin kesätyöhaut sujuvat hyvin!

Oon muuten yrittänyt jo viikon tehdä Too Fast For Love -blogin jalan jäljillä omaa hot top 5 men and women listoja, mutten ole edennyt mihinkään, sillä miehiä on listalla tasan kolme ja naisia kaksi... Ehkäpä julkaisen ne joskus vajaavaisina :D

-Lindsay1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.