tiistain tilitykset

Eilen kävi kivasti, kun olin lähdössä töihin. Nimittäin pyöräni lukko oli jäätynyt kiinni, enkä saanut sitä auki vaikka lukkosulalla yritin! Ei siinä sitten muu auttanut kun laittaa jalkaa toisen eteen ja kävellä töihin, en onneksi myöhästynyt kuin viisi minuuttia ja ilmoitinkin myös asiasta töihin. Samassa kiireessä sitten tiputin lukkosulat vaaleille Uggeilleni... Ja se on öljyä. Kivat jäljet jäi Uggeihin, mutta onneksi ne oli kuivuessa sitten häipynyt melkein kokonaan. Olisi ollut aika kurjaa jos ne olis menny täysin piloille, Jape kun on tuonut ne minulle NYCistä saakka.


Tänään oli kiva yllätys aamulla, kun pihalla oli pakkasta taas -20°C?! Eikö sen kevään pitänyt jo tulla?! Onneksi ulkona ei kuitenkaan tuulenut ja aurinkokin lämmitti sen verran, ettei pakkanen tuntunut niin hyytävältä. Jälleen kerran joutui kaivamaan kaapista ne paksuimmat villapaidat ja sukkahousut... Olin yliopistolla koko päivän, lähes kahdeksan tuntia, lukemassa torstaiseen tenttiin. Ei kyllä oo vieläkään yhtään luottavainen olo ja veikkaan, että läpipääsykin on tosi tiukilla, mutta mieltä lämmittää, kun tilinpäätösanalyysin tentistä tuli nelonen!


Tuo matto töröttää tuossa seinää vasten yhä. Viime postaukseen, jossa siitä kommentoin, oli eräs kommentoinut, että eikö kannattaisi viedä matto johonkin konttiin tai lahjoittaa pois. Ehdottomasti lahjoittaisin tai veisin, mutta matto pitäisi ensin pestä, eikä siihen löydy mitään paikkaa. Eikä pyörällä oikein lähdetä raahaamaan mattoa yhtään minnekään... Ja kuten kuvan oikeasta laidasta huomaatte, ei täällä muutenkaan niin kovin siistiä ole :D

Väsyttää iiiiihan himona.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Missä päin olitte viime vuonna siellä Gran Canarialla? Onko sulla antaa jotain hyviä vinkkejä (esim. shoppailuun liittyen)? Me ollaan menossa sinne Playa del Inglesiin, joka on aikamoinen turistirysä vissiin, mutta varmaan ainaki Las Palmasissa käydään myös. :) Ja ihanaa reissua sulle kans, toivottavasti lämpöä riittää! :)

    VastaaPoista
  2. itseasiassa löytyy! laitanpa sun blogin puolelle kommenttia :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.