tax-free

Teneriffan matkaan on enään reilu viikko, joten shoppailulistojen teko sen kun vain kiihtyy ;) Tax-free on ehdottomasti yksi lentokoneella matkustamisen kohokohtia ja on ihana tutkailla kaikkia kosmetiikkatuotteita. Kanarian saarilla on kosmetiikkatuotteet kyllä jo muutenkin verovapaita, mutta välillä arveluttaa, että mistä kaupoista saa ihan aitoja tuotteita.

Minulla on mielessä kolme juttua, jotka ainakin aion tax-freestä kotiuttaa.

1. Paco Rabannen Lady Million- hajuvesi, joka ainakin muistelujeni mukaan oli kivan tuoksunen :D Olen haistellut sitä viimeksi joulukuussa... Jollei tämä, niin jokin muu haju luultavasti lähtee mukaan. Mm. Lacosten Touch of Pinkistä oli tullut uusi kiva kesäinen versio.
2. Diorin Addict be iconic pinkki huulipuna, josta postasinkin jo aikaisemmin. Haluan juurikin sen sävyn, mikä siinä upeassa mainoksessa on ja olenkin käynyt jo hypistelemässä sitä Stockmannilla.
3. YSL:n valokynä on ollut suunnitelmissa ostaa jo pitkään, mutten ole koskaan raaskinut.Olisiko teillä vinkkejä mitä muuta kivoja meikkituotteita voisin ostaa? ;)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Multa tuo millionsin tuoksu löytyykin. Ihan kiva, ei ensimmäinen toiveeni joululahjaksi, mutta silti ihan kiva :)

    VastaaPoista
  2. En edes muista kunnolla miltä se tuoksuu, mutta muistaakseni se oli kyllä hyvä! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.