Sex and the City movie

En tainnut olla ainoa, joka eilen käänsi TV-kanavan neloselle kello yhdeksän illalla? Sinkkuelämää on kyllä niin niitä (harvoja) sarjoja ja elokuvia, joita voi katsoa uudelleen ja uudelleen, koskaan kyllästymättä! Enkä taida tämänkään mielipiteen kanssa olla ainoa... 

Elokuva on upeita asukokonaisuuksia ja täynnä, mutta omaa silmääni miellyttää eniten nämä kaksi:


Molemmat asuthan olisi tänäkin keväänä/kesänä kuumaa kamaa. Pinkki on tulevan kesän "must" väri ja valkoisen eri sävyt ovat sitä olleet jo pitkään, ellei jopa aina. Tuon pinkin mekon isoilla taskuilla ja niittivyön ottaisin vaatekaappiini ilomielin vaikka heti! Myös vasemmanpuoleisen asun vaatteet näyttävät ihanilta Carriella, mutteivät ehkä kuitenkaan istuisi omaan tyyliini, ainakaan arkena.

Hääkuvauksien asut oli kaikki omalla tavallan upeita, mutta minun mielestä kaunein oli Christian Lacroixin suunnittelema puku:


Tuon tyyppisen voisin ottaa omanksenikin hääpuvuksi, muut olivat hieman liian erikoisia tai rönsyileviä, mutta Carrielle niistä sopi jokainen.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mun mielestä ehdottomasti ihanin Carrien hääpuvuista tuossa leffassa on se Oscar De La Rentan pitsiunelma! Ottaisin sen itselleni milloin vaan, harmi ettei noita kosintoja oo paljon vielä kuuluillut... ;P Onnistuin kalastamaan kuvankin tuosta mekosta, tässä tosin Jenna Bushin (joo, ei kuulu mun idoleihin :D) eikä Carrien päällä:

    http://www.aisledash.com/2008/05/12/jenna-bushs-wedding-dress/

    VastaaPoista
  2. tuokin on kyllä aivan upea :) kaikkihan ne oli! en minäkään panisi vastaan, jos mulle lahjoitettaisiin niistä puvuista ihan mikä vaan ;) todellisuudessa niistä kun vaan saa haaveilla, jos edes sitäkään ;D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.