pikkuostokset

Tässäpä ne päivän pari ostosta. Löydän nykyään tosi harvoin Gina Tricotista mitään, ehkä kerran puolessa vuodessa. Nyt kuitenkin Ginan kevätvaatteissa on ollut ihan kivojakin juttuja niiden perus trikoohuttujen joukossa.

Tätä toppia olen hypistellyt jo aiemmin ja nyt selvisin pukukoppiin saakka sitä kokeilemaan. Toppi kuuluu juuri siihen rentojen ja söpöjen toppien kategoriaan, joita ensi kesän must have-postauksessa kaipailinkin. Toppi on ihanan ilmava, kivaa kangasta ja laskeutuu nätisti. Koko olisi saanut olla yhden pienempi, mutta niitä ei löytynyt enää, mutta ei se tässä mallissa haittaa yhtään. Tämä lähtee ehdottomasti Teneriffan reissulle matkaan ja tulee varmasti olemaan kesällä kovassa käytössä kunhan säät vain sallivat.


Toisena ostin korallin värisen tuubikaulahuivin, jota olin jo pari kertaa aiemmin käynyt etsimässä. Bongasin sen jostain toisesta blogista jokunen viikko sitten ja se jäi mieleen kalvamaan. Tällä saa kevään asuihin hieman jotain väriä, muuten kun tuo vaatekaapin väritys on melko apea! Kuva on melko kaamea, mutta siitä huivin sävy näkyy ehkä parhaiten.


-Lindsay

2 kommenttia

  1. Ihana tuo huivi! :) Pitääpä ehkä itsekin eksyä pitkästä aikaa kaupungille :) oon nykyään niin jumiutunu nettikauppoihin enkä oo käyny vaateliikkeissä ainakaan kuukauteen :D

    VastaaPoista
  2. Munki mielestä toi väri on aivan ihana :) Nyt saa kyllä tuubihuivien osto vähäksi aikaa riittää! :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.