pannukakkutalo

Tänään laitoin kevään kunniaksi pitkästä aikaa hameen päälle ja yläosaankin jotain värikkäämpää. Aivan ihanaa, että ulkona on plus-asteita ja räystäältä tippuu vesi! Kyllä se kesä sieltä tulee!


Menimme Japen kanssa koulun jälkeen kahville Pannukakkutaloon. Meillä on ollut jo pitkään tarkoitus käydä siellä, mutta koskaan ei olla muistettu. Pannukakkuja saa sekä suolaisina että makeina, mutta me otettiin vain puoliksi makea pannukakku banaanilla, kinuskikastikkeella ja vaniljajäätelöllä. Pannukakku oli niin iso, ettemme jaksaneet syödä sitä edes puoliksi. Hyvää se kyllä oli. Seuraavat kuvat on otettu kännykällä ja niiden laatu on siihen nähden yllättävän hyvä!
Käytiin kaupungillakin ja tuli pari pientä juttua ostettua, mutta niistä ehkä myöhemmin. Illalla meillä on Japen kanssa fondue- ja leffailta! :) Mutta sitä ennen salille.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. ihanaa<3 toi pannukakkutalo on ihana paikka :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä :) Tosi viihtyisä ja aitoissa on tietty oma tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. eikä! oon aina halunnu testata pannukakkutaloa, mutte ehkä sit ens kuussa. :)

  VastaaPoista
 4. Mä sain vasta nyt käytyä Pannukakkutalossa vaikka on ollut jo varmaan vuoden suunnitteilla. Tosin ei Oulussa nykyisin tule käytyä niin usein. Mä en ensin meinannut löytää sitä, kun ajattelin, että se ois siinä ihan joen vieressä olevissa makasiineissa mutta löydettiin lopulta oikea paikka :).

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.