packing

Tämä päivä on mennyt töissä ja pakkailujen merkeissä. Olen yrittänyt pakata mukaan mahdollisimman vähän tavaraa ja olen onnistunut siinä mielstäni melko hyvin - yli puolet laukusta on vielä ihan tyhjillään! Siihen mahtunee siis paljon tuliaisia ;) 


Matkatavaroista tärkeimpiin kuuluu ehdottomasti matkalukeminen! Lomamatkat tuntuu nykyään olevan sitä ainoaa aikaa, jolloin ehtii kunnolla lukea kirjoja. Parhaimmillaan olen lukenut loman aikana viisi pokkari. Nyt mukaan lähtee Lauren Weisbergerin  Haluan Harry Winstonin ja Cecelia Ahernin Suoraan sydämestä. Lisäksi matkalukemiseksi lähtee uusin Trendi ja Cosmo, joita olen matkaa varten säästellyt.


Matkalaukkuun on pakattuna myös oikea aurinkorasva-armeija! Tykkään kovasti ottaa aurinkoa, mutta käytän ehdottomasti aina myös kunnon suojarasvoja ja syön etukäteen betakaroteenia, jotten palaisi. En yleensäkään pala kovin helposti. Lisäksi olen ostanut reilu vuosi sitten hiuksiin jätettävän hoitoaineen, jossa on UV-suoja ja siitä riittää vielä tällekin reissulle. After Sun on myös ehdoton ja tällä kertaa ostin Garnierin version.


Blogissa tulee varmasti olemaan seuraavan puolentoista viikon aikana melko hiljaista paria ajastettua postausta lukuunottamatta. Katsotaan pystyisinkö päivittämään terveisiä paikan päältäkin, mutta tietokonetta en kyllä mukaan ota :)

-Lindsay

Ps. Olin tosi pettyny tän päiväiseen Idols-jaksoon! Luulin, että sieltä tulis jo laulua...

2 kommenttia

  1. Hyvää matkaa! Olen kanssa lukenut tuon Haluan Harry Winstonin kirjan, josta tykkäsin :)

    VastaaPoista
  2. aah kerro sit oliks toi haluan herra winstonin hyva vai ei!! voisin lukee sen seuraavaks:) ma luen kans ihan tajuttomasti pokkareita kun on lomaaa:))ihanaa matkaa honey<3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.