mökki vailla vertaa

Kuten jo aiemmin mainitsin, on vanhemmillani pieni matkailuyritys. Yritys on perheyritys ja minä ja siskoni ollaan jokainen oltu siellä joskus töissä auttamassa. Viime syksynä valmistui yrityksen kolmas "mökki"kohde ja nyt hiitolomalla näin sen itse vasta ensimmäistä kertaa. Täytyy kyllä sanoa, etten hienompaa ja viihtyisämpää huvilaa ole aikaisemmin nähnyt! Paikka olisi aivan ideaali esimerkiksi juhannuksen viettoon kaveriporukalla, mutta ikävä kyllä paikkaa ei taideta koskaan minun käyttöön luovuttaa :D Mökki koostuu kolmesta kerroksesta, siellä on kahdeksan yksilöllistä makuuhuonetta omilla wc:illä, sisä- ja ulkosaunat, ulko"kota", kaksi takkaa... jne. Otin jonkin verran kuvia mökistä ja tässä muutamia niistä:


kodan tulipesä
olohuoneerään makuuhuoneen yksityiskohtia
olohuone ylimmästä kerroksesta kuvattuna

alimman kerroksen olohuone
tämän taulun huolisin omaan kotiinkin :)
Isäni on siis rakennuttanut mökin itse ja sisustuksesta on huolehtinut äitini. Omaa silmääni paikka miellytti kyllä todella paljon ja täytyy alkaa hieromaan porukoitten kanssa kauppoja, josko tuonne joskus pääsisi... Turha toivo!

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Vau miten ihanan näkönen mökki! (: Tuli ihan kamala hinku Ylläkselle. :D

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olen jonkun aikaa lukenut tätä sinun blogia, ja nyt oli pakko ekaa kertaa kommentoida. :) Tuo teiän mökki nimittäin näyttää yheltä mökiltä jonka minun isi on tehny. :D Onko se Raanujärvellä? Voikohan olla niin pieni maailma!

  t. Anne

  p.s. Olen ollu sinun kans Lyskalla samaan aikaan. :) Tykkään sinun blogista!

  VastaaPoista
 3. Hei kiva kun luet ja mukavaa kun kommentoit! On kyllä Raanujärvellä :D Mutta mökin on rakennuttanut isäni ja ollut siis mukana rakentamassa, mutta mahdollisesti isäsi on ollut myös mukana? :)

  VastaaPoista
 4. Joo, siis minun isä on kirvesmies eli rakentaa mökkejä muiden tilauksesta, hän on siis luultavasti ollut mukana pystyttämässä tuota teidän isän mökkiä. :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin todennäköisesti! :) Hauska sattuma!

  VastaaPoista
 6. Vaude! Hain tässä mökkisisustukseen inspiraatiota ja löysin sivusi. Ihana postaus, joskin vähän eri sfääreissä kun meidän kesäpaikka mutta jotain pientä voi tuoltakin laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.