loma lähenee

Pahoittelen taas pientä radiohiljaisuutta. Eilen en ehtinyt kirjoittelemaan mitään ja nytkin väsyttää pirusti! Onneksi pian pääsen kunnolla rentoutumaan sillä nyt voin jo sano, että ylihuomenna lähden matkalle! Lennän siis maanantaina Helsinkiin ja tiistaina aamusta lähtee lento Teneriffalle :) Matkatavaroita on tullut jo valmiiksi katseltua, mutta mitään en ole vielä laukkuun asti saanut. Säätiedotuksia on tullut kurkittua viime viikon aikana jo tiiviisti ja hyvältä näyttää! Toivottavasti mahdollisimman aurinkoa siunaantuisi matkalle :) Hieman on tullut kartoitettua myös shoppailumahdollisuuksia ja ihan kivasti näyttäisi niitäkin löytyvän :)


Ai niin, olen unohtanut kertoa erään viikon ilon aiheen! Voitin nimittäin Pupulandian arvonnassa 10e lahjakortin Monkiin! :D Osallistun aika harvoin mihinkään blogien arvontoihin, koska tuntuu, ettei niistä kuitenkaan voita, mutta tällä kertaa onni osuikin kohdalle! Olen käynyt Monkissa aikaisemmin tasan kerran viime syksynä ja odotukset oli suuret, mutta silloin olin kyllä todella pettynyt liikkeeseen. Tuntuu, että kaikki löytävät sieltä vaikka mitä kivaa, mutta omaan silmään ne jutut ei kyllä osuneet, vaan omasta mielestäni siellä ei ollut yhtään mitään edes sovittamisen arvoista. Kuten ei Weekdayssakään. Mutta uskon, että nyt tulee tilanne muuttumaan, sillä ainakin Monkin nettisivujen perusteella sieltä pitäisi löytyä vaikka mitä kivaa!

Tässä sitten vielä perjantaista asua. Hassua, että minulla oli päällä bleiseri sekä torstaina että perjantaina. Mutta liian asialliseksi en kuitenkaan mennyt, sillä marimekon raitapaita tuo asuun huomattavasti rentoutta.


Kuten varmaan olette huomanneet, en ole saanut aikaiseksi opetella käyttämään kunnolla uutta kameraamme, mutta tarkoitus olisi kova! Pitänee mennä ystäväni Pertun oppiin ;)

Nyt odottelen Japea töistä kotiin ja voisin oikeestaan mennä sitten saman tien nukkumaan :D Oon niin väsy!! Toivottavasti teillä on hieman tapahtumarikkaampi viikonloppu!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.