jännitystä ilmassa

Tänään minulla oli kesätyöhaastattelu. Se meni ihan ok, toivottavasti, mutten aio kertoa paikasta sen enempää ennen kuin tiedän miten kävi :) Minullahan toki on jo työpaikka kesäksi - kaupan kassalla, jossa työskentelen nytkin. Mutta kun opiskelut etenevät, olisi kiva saada jo hieman ensituntumaa oman alan töihin. Nykyisessä työpaikassani on kyllä älyttömän mukavat työkaverit, joita varmasti tulisi ikävä jos muualle lähden ja ensi kesänä minulla olisi jo lähes täyspitkä kesälomakin... En siis ole aivan puilla paljailla, jos paikkaa ei aukea, enkä elättele liian suuria toiveita, mutta pidän silti peukkuja pystyssä! 

Haastatteluun yritin pukea hieman siistimpää päälle ja laitoin jonkin aikaa sitten Vilasta ostamani paidan päälle. Tuo paita on kyllä Vilasta ostetuksi poikkeuksellisen halpa (26,95e) siihen nähden kuinka kiva se on!

paita Vila // huivi Pieces // farkut H&M // saappaat Vagabond
Tänään oli aivan ihanan lämmin päivä ja lämpötila oli ulkonna jopa +4°C! Siitä johtuen tiet oli erittäin loskaiset ja töihin pyöräily oli melko haastavaa touhua. Illalla kaiken kivan lisäksi töistä päästyäni satoi räntää... Siinä pyräillessä päätinkin, että haluan kumisaappaat. Olisi kiva pitää varpaat kuivina, eikä huvita pilata kenkiä! Kokosin pienen kollaasin kumisaappaista, joita netistä katselin.


Eniten mieleeni on tietenkin kaikki Burberryn sappaat. Olen katsellut noita perinteisiä beigejä ruudullisia saappaita Stockmannilla jo pitkää, mutten ole kokenut tarvitsevani kumisaappaita. Kumisappaat on vilahdelleen Life of Lotta-blogissa muutamia kertoja ja näyttäneet tosi kivoilta, joten olen entistä enemmän vakuuttuneempi, että tarvitsen kumisaappaat ;) En kyllä osaa valita, mitkä noista Burberryn saappaista on kivoimmat... Ja tuskin minun tarvitseekaan, sillä sappailla on hintaa n. 150e, eikä minulla taida löytyä ihan niin paljoa pätäkkää laittaa kumppareihin. Minun budjettiin sopivia vaihtoehtoja ovat Vagabondin Lamont -saappaat ja perinteiset Hai -saappaat. Onneksi kumpiakin saa noin ihanissa väreissä ;) Jape kyllä tyrmäsi nuo molemmat saappaat heti... Kummallista.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Kyllä nuo Burberryt on joka pennin arvoiset! Vannon! ;) Pitkä käyttöikä ja minulla nuo tulee ainakin käyttöön tosi useinkin. :D Ihmettelen miksen ole aikaisemmin ostanut noita, koska yhtä paljon niitä käytän melkein kuin muitakin kenkiä. Muista kengistä voi maksaa yli satasen joten miksipä ei kumppareista. ;)

  VastaaPoista
 2. Totta, ja onhan ne niin hienot, että varmasti tekee laittaa jalkaan aina kun on hitusenkin märkää ;) pitää kyllä laittaa tiukasti mietintämyssyn alle!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä kumppareita! Itsekin olen miettinyt hankkivani, jotkut värikkäät, koska tuossa loskassa ei ole kiva muuten kävellä..

  VastaaPoista
 4. Mitkä saappaat sitten ostitkaan,vai joko olet hankkinut jo uudemmatkin...sillä tuosta on aikaa !

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.