HOT TOP 3 - men and women

Kerroinkin jo tästä mun yrityksestä tehdä Too Fast For Love -blogin perässä oma miesten ja naisten hot top 10. Tiesin kuitenkin heti, etten ikinä keksini niin montaa, joten laskin tavoitteekseni top 5. No näyttää siltä, ettei sekään onnistunut... Oon surkea...


MEN

1. David Beckham


No joo, Becksi on tainnut olla mun lemppari sieltä ala-asteelta lähtien ja ajoilta jolloin pelasin itsekin jalkapalloa. Mutta kyllä se mun mielestä on vieläki aika kuuma. Ja jalkapalloilijat yleensäkin on aika kuumia, ehdottomasti kuumempia kuin jääkiekkoilijat. Taisin mennä jo ohi aiheesta.

2. Cam Gigandet


Mua ihmetyttää miten tätä herraa ei ole näkynyt minkään blogien miesten hot topeissa! Camiin ihastuin O.C.:n aikoina syvästi ja sen jälkeen olen nähnyt hänet vain Twilightissa, mutta siinä se ei kyllä ollut yhtään komea... Nyt kun googlasin, niin Cam on näköjään uudessa Burlesque -leffassa, joten se on nähtävä! Cam on kyllä varteenotettava ehdokas viemään Becksin paikan.

3. Ed Westwick


Ah, Chuck Bass <3 Gossip Girl on ainoa sarja, mitä jaksan ladata netistä. Chuck on ehdottomasti lempparini siitä sarjasta, vaikka on Natekin aika söpö. Danista en taas tykkää yhtään.

WOMEN

1. Blake Lively


GG linjalla jatketaan. Blake on mun mielestä vaan niin upea! Ottaisin ton tukan milloin vain! Blakella on myös upea tyyli niin GG:ssä Serena Van Der Woodsenina kuin ihan omassa elämässäänkin.

2. Eva Longoria


Eva on taas jotain ihan muuta kuin Blake: hän on pieni ja tumma. Aika paljon mua Evassa miellyttääki tuo pienuus, sillä välillä tunnen itseni oikeaksi amazoniksi :D

3. ? Tän sijan ois voinut ottaa esimerkiksi Lauren Conrad, Jessica Biel tai Sienna Miller, mutten ole koskaan fanittanut niitä ihan niin paljoa kuin näitä kahta edellistä, joten jätin paikan auki.

Meillä eros Japen kanssa kyllä mielipiteet näistä aika paljon :D

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.