H&M-lakon loppu

Niin tosiaan, eilen lähti taas "pieni" tilaus H&M:lle. Olen ollut nettikauppalakossa ja H&M:ltä tilaaminen oli sallittua vasta kun eräät bikinit ovat tulleet sinne myyntiin, jotka MouMoun blogista vuoden alussa bongasin. Ja nyt ne oli tullut! Ne ei ole missään vaiheessa olleet "uutuuksissa", jotka tarkistan lähes päivittäin... Monen monta kertaa olen silti meinannut sortua, mutta joka kerta kun olen tuotteita ostoskoriin napsutellut, olen sulkenut koneen.

Tässä olisi eilisen tilauksen sisältöä:


Noita bikinejä on ollut myynnissä jo pitkään eri kuosisina, mutta tuo siniruskea-kuvio oli omasta mielestäni kivoin. Ylhäältä toinen ja alhaalta toinen toppi oli alennettu puoleen hintaan ja olin katsellut niitä jo aiemmin. Shortsit näyttävät kuvassa hassuilta, mutta mallin päällä ne näytti kivoilta. Ensi viikolla pitäisi tulla jo ensimmäinen paketti, mutta siitä valitettavasti puuttuu nuo bikinit ja nude bleiseri. Olisi ollut mukava saada ne matkaan Teneriffalle. 

Japellekin tuli tilattua jotain:


Miltäs tilaus näyttää? :) Lähtikö käsistä?

-Lindsay

2 kommenttia

  1. ostin itse reissuun nuo samat bikinit, ne punasävyiset vaan. Tosi kivoilta tuntuivat kyllä päällä :) tuo ylärivin toinen toppi on aivan ihana! Kiitti muuten hirveesti matkavinkeistä! :)

    VastaaPoista
  2. olin jo monta kertaa tilaamassa niitä punaisia mutta maltoin odottaa noita :D toi malli on tosi söpö. ja ole hyvä vaa vinkeistä, mielelläni autan :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.