from H&M for HIM

Selailen nettikauppojen tarjontaa lähes päivittäin, lähinnä muuten vain ja aikaa tappaakseni. Kun naisten osastojen tarjonta on käyty läpi, siirryn tutkimaan miesten osastojen tarjontaa silläkin silmällä, josko sieltä löytyisi jotain kivaa Japelle. H&M on skarpannut viime aikoina tosi paljon niin naisten kuin miesten valikoimien suhteen ja kokosin pieni kollaasin, jossa on minun silmääni miellyttäviä miesten juttuja.


Kaikista eniten tykkään tummansinisistä chinoista, vaaleansinisestä kauluspaidasta ja hiekan värisistä kengistä. Tummansiniset chinot aion ostaa Japelle Helsingistä Carlingsista ja noiden kenkien tyyppisiä kenkiä ollaan etsiskelty kaupungilta. Neuletakkeja, kauluspaitoja ja tennareita tuskin voi koskaan löytyä pojalta liikaa ;)

-Lindsay

3 kommenttia

  1. Oi, tuo vaaleansininen kauluspaita on mahtava! Pitääpä vinkata Miikalle, jospa se vaikka saisi myönnytyksen täältäkin suunnalta. (;

    VastaaPoista
  2. Niin, ja vielä vinkkinä että Biancon miesten osastolla näkyi juuri tuon tyyppisiä kenkiä, kannattaa käydä tsekkaamassa! ((:

    VastaaPoista
  3. toi kauluspaita näyttää kieltämättä tosi hyvältä, etenkin kun siinä on valkoiset kaulukset :) ja kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa olisiko niitä Viman Bianco osastolla :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.