easy like Sunday morning

Tänään oli ulkona "aika jees" sää. Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, asteet oli hieman plussan puolella, eikä edes tuullut kovin! Oulussa tuulee yleensä aina.


Koska sää oli niin hieno, lähdin käymään lenkillä. Lenkille tuli pituttaa 6,5 km ja juoksin yli puolet matkasta. Voin kertoa, että otti koville! Joki on alkanut Tuiran rannan kohdalta sulanut jo paljon ja sulaan oli kerääntynyt ainakin sata sorsaa kosio puuhiin! Sorsat on kivoja <3


Parvekkeen lämpömittari näytti parhaimmillaan +26°C eikä se ollut edes suoraan auringossa! Huhtikuun lopussahan siellä voi jo ottaa aurinkoa ;)


Lenkin jälkeen lähdin käymään kaunpungilla tai no oikeastaan vaan Anttilassa ja kaupassa. Anttilassa oli pari viikkoa sitten Pimeät Hinnat -päivät ja nyt Varaston tyhjennys -päivät, muttei siellä mun mielestä ole ollut kumpanakaan kertana kerrassaan mitään hyviä alennuksia. Yleensä siellä on edes jotain kivoja kosmetiikkatuotteita, rasvoja tai hiusjuttuja, mutta nyt ei mun mielestä mitään erityisen edullista tai ostettavaa.

neule Lindex // paita Mango // housut H&M // tennarit Vagabond

Päälle uskalsin pukea ensimmäistä kertaa kevättakin ja ihan hyvin tarkeni! Käsineet ois olleet ihan jees, mutten löytänyt niitä... Takiksi valitsin ainoan omistamani trenssin, joka on ostettu vuosi sitten Hulluilta Päiviltä. Kevääksi haluaisin myös hieman pidemmän ja ehkä mustan trenssin. Jotenkin ne pidemmät trenssit tuntuu itselleni liian "hienoilta", vaikka kivan näköisiä onkin, enkä tiedä osaisinko sellaista edes käyttää. Kaivoin myös kaapista Vagabondin mintunvihreät tennarit kevään ensimmäiseen käyttöön. Ihanaa kun voi käyttää tennareita ilman, että varpaat jäätyy!


Nyt aion katsoa väliin jääneen Täydelliset Naiset -jakson!

Ps. Äänestäkää Ilpoa, Lottaa ja Stinaa Idolsissa!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.