bikini-inventaario

Tänään sain nukkua ruhtinaallisesti klo 10 asti, sillä minulla ei ollut luentoja ollenkaan. Jouduin kuitenkin raahautumaan yliopistolle, koska yksi ryhmätyö on yhä tekemättä. Huooh. Tänään oli myös siivouspäivä ja tuli puunattua koko kämppä kunnolla. Johan sen kunto olikin päässyt riistäytymään käsistä... Ai niin, eilinen työhaastattelu meni mielestäni hyvin. Olin oma itseni ja mutta en voi kuin toivoa, että se riittää :)

bleiseri Only // pitsipaita GT // farkut H&M // saappaat Vagabond
takki Ellos // huivi Burberry // laukku Longchamp
Tein tänään myös bikini-inventaarion! Pitäs pikkuhiljaa alkaa valitsemaan vaatteita, jotka otan matkaan Teneriffan reissulle. Aion kyllä ottaa mukaan mahdollisimman vähän tavaraa, jotta laukkuun mahtuu takaisin tullessa paaaljon ostoksia ;) Maanantaina ois jo lähtö Helsinkiin. Ah ihanaa! Tuli kyllä todettua, että on noita bikinejä ihan riittämiin... Suomen kesä on niin lyhyt, että hyvä kun ehtii kaikkia edes käyttämään. Ja silti haluan niitä lisää... Kaikki bikinit on yllättäen H&M:ltä.

Kohta lähden käymään Pukumiehen kantis-illassa. Katsotaan myöhemmin löytyikö mitään kivaa ;)

Olen viime aikoina ollut laiska kuvaamaan yhtään mitään, sillä en keksi mitä kuvaisin. Löytyisikö teiltä ideoita? :) Voisin niistä sitten kehitellä pienen kuvapostauksen, jos ideoita löytyy :)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. noi ruskeet on IHANAT!

  VastaaPoista
 2. Anna mulle noi sinivalkoraidalliset alaosta ko mä missasin omat ja on vaan toi yläosa! Ehn oo ees löytäny täydellisesti mätsäävää vaikka koko sinistä alaosaa ni valkosten kaa oon tota käyttäny :D

  VastaaPoista
 3. hahhahaa, tsiisus miten paljo bikiineja :DD

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Tykkään erityisesti tosta bleiseristä! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.