asua ja eteisen uutta ilmettä

Pitkästä aikaa jaksoin kuvata päivän asua, vaikkei siinä tälläkään kertaa ole mitään erityisen nähtävää. Paita on uusi, ostin sen viime viikolla Pukumiehestä alesta 10 eurolla miinus henksuale. Se on ihanan ohutta trikoota ja laskeutuu kivasti. Vanha matto on kivasti tossa takana seinää vasten ja se on matkalla roskikseen! Se on kyllä kivan näköinen, mutta materiaali imee kaikki mun päästä irtoavat hiukset ja muut pölyt itseenäsä, eikä niitä meinaa saaha millään pois!

paita SelectedFemme // toppi ja farkut H&M
Torstaiselta Ikean reissulta lähti mukaan eteiseen vaatekaappi, jota varten me sinne alunperin lähdettiinkin. Meillä oli aikaisemmin eteisessä vain ruma ja vanhanaikainen perusnaulakko, joten eteinen näytti aina tosi törkyseltä, kun takkeja ei saanut minnekään piiloon. Kaappi oli edullinen (70e) ja mielestäni tosi kivan näköinenkin!


Kaapin päällä on samat naulakonkin päällä olleet pajukorit, joihin on hyvä taltioida pipoja, kaulahuiveja ja hanskoja.


Vertailun vuoksi voisin laittaa vielä vanhan kuvan eteisestä:


Paljon parempi, eikö?

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Meillä on olohuoneessa sellanen matto joka imee ihan kaikki koirankarvat, pölyt, hiukset ja ihan kaikki. Se on aivan kamalaa koska ne ei lähde imurilla ja joudutaan ottaan siitä karvaa pois sellaisella koiran metallikammalla :S

  VastaaPoista
 2. joo me kyllästyttiin siihen kun vaalea matto näyttää ihan harmaalta kun pölyä ja karvoja ei saa millään irti!

  VastaaPoista
 3. Eikö tuota mattoa kannattaisi viedä vaikka konttiin tai jonnekin lahjottaa, kuin että roskiin? :)

  VastaaPoista
 4. Kannattaisi varmaankin... Olen varmaankin vain liian laiska pestäkseni sen ja pyörällä on melko hankala isoa mattoa kuljetella yhtään minnekään :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.