vanhojen tanssini

Nyt kun vanhojentanssit ja penkkarit lähestyy, ajattelin palata ajassa taaksepäin omiin kokemuksiini. Vanhat tanssin vuonna 2007 ja parinani oli eräs kaverini. Tanssit eiii menny ihan mahottoman hyvin ja foxia me ei opittu koskaan, mutta ei se menoa haitannut :D Kävin ennen tansseja kampaajalla ja meikkaajalla ja oli ihanaa ensimmäistä kertaa olla kunnolla laitettavana. 


Mekostani tykkäsin erittäin paljon ja sen teki minulle äitini. Äiti ei tosiaan ole mikään ammattiompelija ja oli tuon kanssa aikamoista vääntöä, mutta erittäin hyvä siitä tuli! Koruina minulla oli äitini helmet kaulassa ja korvissa ja hiuksiinkin laitettiin muutama helmikoriste. Minulla on puku yhä tallessa ja yläosa mukana Oulussa. Kokeilin pari viikkoa sitten, että vieläkö se mahtuu päälle ja MENI, mutta oli kyllä semmoinen makkarankuori, että alta pois :D Ja tuohon aikaan se oli löysä, että melkein tippu päältä tanssiessa...

Nykyäänkin makuni mekkojen suhteen on melko samanlainen. Jos nyt tanssisin vanhat, valitsisin todennäiköisesti yksivärisen olkaimettoman mekon, jossa yläosa on istuva ja alaosa muhkea. Yläosassa voisi olla, jotain erikoista, joko helmikirjailua tai erikoista leikkausta. Väri olisi joko nude, harmaa tai musta.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.