Valentine's Day with a flu

Aamulla heräsin aivan kaamean flussaiseen oloon, mutta pakko oli lähtee ranskan luennolle. Ja sen jälkeen jäin yli kolmeksi tunniksi lukemaan tenttiin, mutta ei siitä tullut oikeen mitään, koska päässä oli niin tukkoinen olo, että en pystynyt keskittymään saatikka mitään olisi tarttunut päähän. 

Jape oli varannu meille illaksi pöydän Fransmannii ja käytiin ystävänpäivän kunniaksi herkuttelemassa. Suosittelen ehdottomasti ottamaan Keittiömestarin härkää, se on aivan hullun herkullista! Oon ottanut sitä nyt jo kaksi kertaa peräkkäin... Ja Jape oli ostanut mulle kukkiaki :) Tulppaanit on niin mun lemppareita ja noi on vielä aivan ihanan värisiä!


Illalliselle yritin laittaa vähän kivempaa päälle. Laitoin uuden paidan Vilasta, josta tykkään tosi paljon! Olisi kyllä pitänyt laittaa jotain lämmintäkin päälle, sillä palelin ravintolassa. Tällä on tosiaan pakkasta ollut viime päivät semmoista -30°C eikä loppua näy! Oulukin kun on merenrantakaupunki, niin tuulikaan ei oo mistään leudoimmasta päästä...
Nyt alan juomaan teetä ja käperryn sohvan nurkkaan viltin alle. Ihanaa ystävänpäivän iltaa vielä kaikille <3

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Oi miten ihania tulppaaneja, tuli taas itelläkin himo hakea noita kimpullinen kun sopivat niin kivasti tuohon Aalto-maljakkoon. (: Ehkä sitten kun nämä ilmat tästä vähän lämpenee!

    VastaaPoista
  2. Joo meillä on tuo aika pieni aalto-maljakko niin saa aika reippaasti aina katkoa niitä lyhyemmiksi :D Mutta ne soppii minunki mielestä siihen tosi kauniisti, varsinki ku tuossa kimpussa oli niin paljon :) Tulppaanit on siitäkin ihania, että ne kestää paljo kauemmin kauniina kuin esimerkiksi ruusut jotka nuupahtaa (ainakin mulla..) parissa päivää :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.