työntäyteinen viikonloppu

Tämä viikonloppu onkin menny pitkästä aikaa kokonaan töiden merkeissä. Viimeksi olin ollut töissä kaksi viikkoa sitten lauantaina. Eilen en jaksanut töiden jälkeen tehdä mitään kummempia muuta kuin viettää HERKKUPÄIVÄÄ!! Oon tosiaan jonkinlaisella dietillä ja yritän vähentää herkuttelua kertaan viikossa. Tai tulee mulla kyllä syötyä lähes päivittäin se 1-2 karkkia, mutta kuitenkin ne kokonaiset pussilliset ja patukat on viikolta jätettävä pois. Hain siis eilen subin ja ostin pikkupussit sipsiä ja karkkia. En kylläkään jaksanut syyä edes kaikki nuista ja tuli kaiken lisäksi paha olo :D Ois aika jees jos tulis paha olo aina heti yhden karkin jälkeen! Eipä ainakaan tulis syötyä enempää...

Tänään oli taas työpäivä, joka meni kylläkin aika lepposasti. Nyt ois tarkoitus alkaa väkertää kanapastaa ja viettää loppuilta näissä merkeissä:


Väri on syvä tummanruskea ja aion taas värjätä tukan ihan tummaksi. Tää onki haalistunut jo aikalailla ja olen viime kerroilla värjännyt huomattavasti vaalemmilla sävyillä. Saa nähdä kuinka musta tukka huomenna on :D

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mullakin oli perjantaina herkkupäivä! :) Tosin ajattelin itse pitää niitä ehkä jokatoinen viikko :D

    VastaaPoista
  2. Mun itsekuri ei yksinkertaisesti riitä :D haaveilin tuostakin herkkupäivästä maanantaista asti, eli koko viikon. Ei oo tervettä :D mutta ensi kerralla mun pitää ottaa vielä vähemmän herkkuja :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.