searching from Tenerife

Teneriffan matkaan alkaa olla aikaa enää kuukausi, joten olen alkanut selailemaan vaateliikkeiden tarjontaa netistä. Yritän sillä myös vähän vähentää shoppailuhimojani, että malttaisin säästellä hieman niitä rahoja sinne Puerto de la Cruziinkin, enkä ostelisi kevät juttuja tältä Oulusta tai nettikaupoista. Sen verran Cruzin vaatekauppatarjonnasta jo tiedän, että sieltä löytyy ainakin perinteisten Zaran ja Mangon lisäksi Stradivarius, Bershka, Pimkie ja Pull&Bear. Viime vuonna Kanarialla yllätyin erittäin positiivisesti etenkin Stradivariuksen tarjonnasta ja toivonkin, että sieltä löytyisi tänäkin vuonna kivoja juttuja. 

Zaran ja Mangon sivuilta löytyi kyllä vaikka mitä kivaa, joita voisi sitten Teneriffalta katsoa. Siellä on nimittäin hinnat hieman alhaisemmat mitä Suomessa, tai ainakin Gran Canarialla oli. 

Zarasta löytyisi ihania nilkkapituisia housuja ja aionkin metsästää niitä tummansinisinä ja beigeinä. Lisäksi aion katsella erilaisia kauniisti laskeutuvia ja nättejä yläosasia. Tuo pinkki huivi on aivan herkullisen värinen ja se olisi kiva saada piristämään muuten tylsää asua.


Mangon valikoimasta silmiin osui myös nilkkapituisia housuja, mutta nyt farkut ja korallinpunaiset housut. Olisi hauska saada jotkut räikeän väriset housut, mutten tiedä tulisiko niitä kuitenkaan käytettyä? Kollaasin paita on tosi kaunis, mutta ehkä minulle vähän liian hieno. En tiedä, pitää kokeilla ;)


Lomalle olen säästänyt rahaa alkuvuoden ja kirppikseltäkin tuli tosi mojova summa matkakassaan. Melkein kaikki tavarani oli mennyt ja tiliä kertyi paria euroa vaille 300e! Ihan hullua.

Löytyisikö lukijoissa ketään Teneriffalla ja Puerto de la Cruzissa käynyttä, joka osaisi neuvoa shoppailupaikkoja ja muita vinkkejä? :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.