lemppari meikkituotteeni

Yksi toivepostaus oli meikkipostaus tai -tuotteiden esittely. Mutta koska olen surkea meikkaamaan, niin en ainakaan vielä tehnyt mitään sen kummepaa meikkauspostausta :) Mutta tässä kuitenkin lemppareitani!

Olen vasta viime syksynä alkanut käyttää meikkivoidetta ja tykkään käyttää käyttää arkena hyvin ohutta meikkivoidetta sillä en tykkää liian pakkelimaisesta lopputuloksesta ja tämä Lumenen meikkivoide on ollut tosi hyvä. Levitin ennen meikkivoiteen sormilla, mutta olen todennut, että tuolla The Body Shopin sudilla siitä saa vielä ohuemman.


Jos olen lähdössä iltamenoihin ja kaipaan enempää peittävyyttä, on ehdoton suosikkini MaxFactorin Miracle Touch meikkivoide! Se peittää tosi hyvin, leivittyy hyvin, mutta ei tunnu raskaalta. Maybellinen Dream Matte Moussea käytän silloin tällöin, mutta käytän sitä enemmänkin pienien ihovirheiden peittoon.


Peitevärinä minulla on tuollainen Lumenen, jossa on kolmea erisävyä: yksi tummille silmänalusille ja kaksi punaisuuteen. Käytän tätä lähinnä tummien silmänalusien peittoon.


Tavallista puuteria olen alkanut käyttää myös ihan vasta ja ostin tuon Lumenen valopuuterin vasta tammikuussa. Käytän sitä lähinnä silmäluomille ja nenän päähän. Aurinkopuuterina on tällä hetkellä perinteinen Rimmel ja The Body Shopin. Rimmeliä sudin ihan koko kasvoille ja The Body Shopin tuotetta käytän vain poskipunana, sillä se on aika tumma. Minun oli tarkoitus ottaa vaaleampi sävy, mutta näköjään otin väärän... Ja sutina mulla on tollainen Lindexin pikkuinen suti ja se on ollut iahn hyvä.


Iltameinoissa tosiaan kun käytän sitä Miracle Touch meikkivoidetta, joka siis antaa tosi mattaisen tuloksen, niin tykkään laittaa sen päälle tuota Lumenen Sun Radiance heleyttäjää. Ja jos kaipaan punaisempaa poskipunaa, niin mulla on tuollainen Lumenen joskus alesta ostettu puna.


Tää seuraava tuote on aivan mun ykköslemppari! Nimittäin kulmakarvaväri. Olen "saanut" (toisin sanoen pöllinyt...) tuon äidiltä, kun se ei itse osaa käyttää sitä. En enää pärjäisi ilman tuota, sillä en jaksa käydä värjäyttämässä kulmiani tarpeeksi usein. En tiedä yhtään minkä merkkinen tuo on, sillä se on jo mooonta vuotta vanha ja kaikki teksti on kulunut pois. Jostain kauneusmyymälästä se on Rovaniemellä ostettu. Mutta kuten huomaa, se on todella riittoisa ja todennäköisesti kestää vielä tulevatkin viisi vuotta... Kunhan en riko sitä!! Sitä en kestäisi...


Luomivärien käytössä olen erityisen huono, mutta olen yrittänyt harjoitella sitä. Päivämeikkiin käytän hyvin vähän luomivärejä, mutta yleensä rajaan silmäni luomivärillä, kun en jaksa käyttää eyelineriä. Näitä kahta palettia käytän eniten, vasemmanpuoleinen on Cliniquen ja oikeanpuoleinen on IsaDoran.


Lemppari ripsarini on tällä hetkellä tuo MaxFactorin Lash Extension Effect maskara, jonka ostin viime syksynä Hulluilta Päiviltä. Ja se on kestänyt tähän päivään, eli mitä, neljä kuukautta? Kaunko ripsareita tulisi yleensä käyttää? :D Ja eyelinerinä käytän Rimmeliä.


Arkimeikkiin mulla menee noin 10 minsaa, mutta kyllä se hoituu lyhyemmässäkin ajassa jos on kiire, testattu on :D Tykkään kuitenkin laittautua jos olen lähdössä esimerkiksi juhlimaan ja silloin voi kulua aikaa jopa puoli tuntia, kun laittelen hiljakselleen. Mutta olen tehnyt iltameikinkin siihen 10 minsaan... Tuntia en sais peilin edessä meikaten kulumaan vaikka seisoisin päälläni meikatessa :D

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mie oon kuullu hirveesti kaikkea hyvää tuosta lumenen ihon sävyn heleyttäjästä mutta sitä ei kai enää myydä ollenkaan? nuo luomivärit näyttää tosi kivoilta ja mieki käytän tuota samaa eyelineria :)

    VastaaPoista
  2. Joo ei myydä ei :/ oon itsekin ostanut tuon jostain anttilan viime kevään aleista ja harmittaa etten hamstrannut niitä... nyt yritänkin säästellä tuota :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.