lemppari huulijutut

Eilen kerroin himoitsemani erilaisia huulijuttuja, niin tässä olisi nyt esittelyssä lemppari huulikiillot, -punat ja -rasvani. Ei niitä oikeastaan näiden lisäksi kovin montaa lisää olekaan, sillä nakkasin niitä syksyllä roskiin aika rankalla kädellä. 

Ensimmäinen huulikiilloista on Nellystä parilla eurolla alesta paketin täytteeksi tilattu BarryM huulikiilto ja se on aivan ihana! Se tuoksuu kivalle eikä ole ollenkaan tahmainen. Lumenen Natural Code huulikiilto on jostain saatu ja siinä on kiva suti ja kaunis sävy. Clarinsin Instant Light huulikiilto on näistä kaikkein lempparein koostumuksen, tuoksun ja värin suhteen. Diorin kiilto on kivan värinen, mutta sen levitysaplikaattori on aika huono. Se on pyörivä ja "hierova" ja sillä on melko hankala levittää kiiltoa.


Huulipunia minulla on tasan nämä kaksi. Korallinvärinen on viime kesänä bloggaajien suosiossa jyllännyt Maubelline Coral Pop. Käytän sen päällä usein kiiltona tuota Natural Codea. YSL:n nudepuna on ollut lempparini jo vuosia. Se on antaa tosi kiiltävän lopputuloksen ja kosteuttaa huulia.


Lemppari huulirasvani on Elisabeth Ardenin huulirasva kaikissa sen eri versioissa :D Noiden lisäksi löytyy vielä yksi tuubi. Se on tosi moni käyttöinen muutenkin ja käytän sitä esim. kynsinauhoihin, kuiviin nenänpieliin, silmänympärykselle ja auringonpolttamiin. The Body Shopin vesimeloni -huulirasva/kiilto antaa pienen sävyn huulille ja tuoksuu huumaavalle.


-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.