kotiesittely

Mulla oli alunperin tarkoitus tehdä tää asuntopostaus videolla, mutta en nyt sitten jaksanutkaan. Katsotaan jos saan sen joskus aikaiseksi :) 

Ensimmäinen kuva on eteisen lipastolta ja se on heti vasemmalla kun ovesta tullaan sisään.


Tykkään meidän asunnosta kyllä tosi paljon, mutta toi eteinen on oieka murheenkryyni!! Katsokaa nyt tota naulakkoa ja sen päälystä. Asunto on tosiaan 2008 jouluna valmistunut ja muuten tosi tyylikäs, mutta naulakkona on tollainen vanhanaikainen perus naulakko? Toi kaappi on siivouskomero... Nuo päällä olevat korit tursuaa meidän huiveja, hanskoja ja pipoja. Pitää vissiin itse lähteä Ikeaan vaatekaappi ostoksille. Ja kengät ei mahdu minnekään vaan nekin on pitkin poikin. Seinällä oleva taulu on taiteilija Kirsi Neuvosen ja sain sen ylioppilaslahjaksi.

                  

Kylpyhuone on oikein kiva ja tykkään tuosta kuppimaisesta altaasta sekä pienestä tasosta sen päällä erityisesti! Siihen on kiva asetelle nättejä purkkeja ja hajuvesiä esille.



Ruokapöytämme on joku tosi halppis Ikeasta ja tuolit on öö en tiedä mistä. Ne on alunperin äidin ja sain ne omaksi kun muutin ensimmäiseen asuntooni. Seinän taulu on pingotettu Marimekon Ystävät kankaasta ja lamppu on Japen ostama.


Keittiön väreistä tykkään, mutta se on niin pieni ja pimeä! Nuita laatikkoja on aivan liian vähän ja ne on tosi kapeat ettei sinne mahdu edes aterimet kunnolla. Mikro oli kuitenkin niin hieno etten aluksi osannut edes käyttää sitä...


Olohuoneesta on pari kuvaa vilkkunutkin. Seinällä on äitini tekemä taulu minun ylioppilasruusuista, mikä on minusta ihana idea. Ja toisen taulun sain ylioppilaslahjaksi. Ikean hyllykön päällä on meidän YO-kuvat Pentikin Vekki-kehyksissä. TV-taso on Jyskistä ja se on muuten oikein kiva, mutta nuo laatikot hajoaa tosi helposti. Meillä on työn hyllykön jatkeena työpöytä, jota ei kylläkään käytetä ja sen alle on varastoitunut kaikenlaista kamaa ja aiomme viedä sen varastoon, kunhan saadaan sieltä tyhjennettyä meidän edellinen sänky jonnekin... :D


Sohva on vaalean beige ja Askosta. Saatiin se kylläkin mun porukoilta sillä äiti halusi ostaa uuden sohvan... Tyynyt on Pentikiltä, lamppu Ikeasta ja sohvapöytä Ikeasta.



Ja olohuone/eteinen vielä toisesta suuntaa.


Makuuhuoneen olenkin esitellyt jo aikaisemmin, joten sitä en enää kuvaillut :)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Vau, miten ihana asunto teillä, sulla on kyllä hyvä maku! (: Mulla on nyt ihan hirveä sisustuskuume taas vaihteeksi päällä, toivottavasti kesällä pääsisi vähän tässä remppailemaan niin saisi sitä pahinta 80-luku -fiilistä edes vähän vähemmäksi. (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Kyllähän täällä hyvin viihtyy, vaikka itellä on alkanut tuntuu, että vois olla enemmän tilaa niin ois enemmän sisustettavaa ;D

  VastaaPoista
 3. Todella kivalta näyttää! Mullekin kelpais just tollainen sisustustyyli. Ostettiin pähkinänväristä Expeditiä ja vaalea sohvakin on tulossa. Ehdotin poikaystävälle valkoisen ja pahkinän yhdistämistä huonekaluissa hiukan niin kuin teilläkin on, mutta se ei lämmennyt ajatukselle. :D Miehet... Sain sentään sen verran tahtoni läpi, että tv-tasossa ja expeditissä on valkoista.

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis koti teillä ja kiva tuo pohjapiirros kanssa! kauhea hinku itselläkin jo muuttaa ja päästä sisustelemaan, mutta kohtapa se jo onneksi tapahtuukin :) saanko udella paljonko teillä on kämpässänne vuokra?

  VastaaPoista
 5. kiitos! :) ymmärrän hinkusi, niin mullaki oli silloin lukiossa kauhea hinku sisustamaan! :D meillä on vuokra 700e/kk, eli aika kova 49neliöiseksi kaksioksi, mutta onhan tää tosi hyvällä paikkaa ja hienoa... ja parveke se vasta hieno onkin, se pitää esitellä sitten keväämmällä ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.