hieman erilaisempia ostoksia

Tänään kävin kaupungilla hieman tuhlailemassa... Mutta tällä kertaa hieman erilaisempaan ja myös tärkeämpään asiaan. Kotiin lähdin mukanani tällainen paperikassi:


Uudet silmälasithan sitä tuli haettua. Kävin 2,5 viikkoa sitten näöntarkastuksessa, sillä tunsin näkönin huonontuneen ja näin lasien kanssa huonommin mitä Jape ilman. Miinusta oli molempiin silmiin tullut 0,75 lisää, eli aika paljon :/ Nyt minulla on toisessa silmässä -0,75 ja toisessa -1,50 ja sen lisäksi molemmissa hajataittoa. Silmälasit alkavat siis olla mukana ihan kokopäiväisesti, kesällä kun en vielä edes käyttänyt laseja töissä, saatikka sitten vapaa-ajalla... Piilolinssitkin taitaa mennä sitten ostoslistalle. Mutta olen päättänyt jo aikoja sitten, että kun valmistun maisteriksi, aion silmäni leikkauttaa, jos se vain on mahdollista.

Nissenillä oli tarjous, että yksitehosilmälaseja saa kahdet kappaleet 75 eurolla. Ei mitään erityisen kallista touhua tuo silmälasien osto enää nykyään. Lasini ei kylläkään ole mitään merkkilaseja, mutta en siitä ole koskaan aikaisemminkaa välittänyt, sillä tärkeintähän on se, että ne näyttävät hyvältä. Valkkasin siis kahdet lasit ja tässä ne olisivat:

Ensimmäiset on hieman jännempi valinta. Olen ihaillut tuollaisia läpinäkyviä silmälaseja mm. äidilläni ja nyt löytyi sellaiset vielä noin söpöillä sangoilla niin oli pakko ottaa ne hieman erikoisemmiksi vaihtoehdoiksi.


Toisen ovat sitten vähän maltillisemmat, mutta paksusankaiset kuitenkin. Ei mulle sovi mitkään "hengettömät" ollenkaan ja muutenkin tykkään muovisangoista eniten. Linssien ympärillä on tuollaista lämpimän ruskeaa ja sangat tummempaa.


Vielä ei ole kuvia, joissa uudet lasit olisi päässä, mutta eiköhän niitä lähipäivinä ilmesty ;) Nyt palaan tenttimateriaalin pariin!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.