ELF Cosmetics

Tein viime viikolla pikku tilauksen ELF Cosmeticsille ja perjantaina postipoika pimputtelu oven takana paketin kera. Tää oli vähä tämmöinen heräteostostilaus, mutta oli paketissa muutamia juttuja mitä oikeasti tarvin.

Kynsilakkoja tilasin neljä. Putiikissa on myynnissä paljon ihanan värisiä lakkoja ja hintaa pulloilla on 1,5 puntaa kappale, eli alle 2 euroa. Harmaan värinen lakka ja glitterlakka oli alessa, ja vain 1 punnan/kpl. Näitä viimeksi mainittuja olenkin ehtinyt jo testailla ja täytyy kyllä sanoa, että hintaansa nähden erittäin hyviä lakkoja! Leviää tosi helposti ja väri sopivan peittävä. Lakkaa tarvii kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen, mutta harmaa ainakin oli nätti yhdellä kerroksellakin. Glitterlakka sopi kyllä täydellisesti harmaan päälle!

EDIT: Vielä noista kynsilakoista sen verran, että ne pysyy kyllä tosi hyvin. Oon laittanut nää nyt perjantaina ja eilen olin töissä kassalla, eikä vielä ole yhtään lohkeillut tai irtoillut lakka, mitä yleensä tapahtuu töissä poikkeuksetta oli lakka mikä tahansa!Tässä sitten niitä oikeesti tarvittuja tuotteita. Tuo kabuki suti on aivan älyttömän pehmeä ja oli jo aikakin saada uusi monta vuotta vanhan Lindexiltä ostetun sudin tilalle. Se oli tilauksen kallein tuote ja maksoi 5 puntaa, eli 6 euroa. Myös peiteväri on ollut kokeilussa ja on erittäin hyvä. Poskipunaa kaipasin myös, sillä entuudestaan minulla oli vain yksi pinkki. Lempparituotteeni tilauksessa oli tuo Healthy Glow Bronzing Powder! Otin sen vaaleimmassa sävyssä ja toivoin, että sillä saisi sellaista kaunista kuultoa/hehkua iholle ja sitä se juuri tekee. Tilauksen ainoa pettymys oli All-Over Color Stick, joka on tosi tumma ja vaikea levittää.


Ja kuten olen jo monen monta kertaa kertonut, en osaa käyttää luomivärejä. Mutta olen ajatellut opetella! Ja siihen harjoitteluun sopii nämä kaksi luomiväripalettia. Hankitaan niita laadukkaita sitten myöhemmin ;) Näitä en vielä ole ehtinyt testailemaan!


Kaiken kaikkiaan oon kyllä tosi tyytyväinen tilaukseen ja teen varmasti tilauksen joskus uudestaan kun tulee tarvetta. Toimitus oli nopeaa ja tilaus helppoa. Kaikki tuotteet oli 1,5 puntaa, paitsi suti 5 puntaa ja pari kynsilakkaa punnan. Postikulut oli kai jotain 3 puntaa.

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Hah, juuri näin viime yönä unta että postipoika kiikutti mulle tuolta paketin jossa oli mm. kauan ostoslistalla viipynyt kabuki-suti! :'D Ehkä se oli merkki että munkin pitäis laittaa tilausta vetämään... Upean näköinen tuo glitterlakka, ja muutenkin tosi kivoja juttuja! (:

  VastaaPoista
 2. Haha, eiköhän sun sitten pidä ehdottomasti laittaa tilausta menemään! :D Itse en voi ainakaan muuta kuin suositella... Itellä kuumottais tehä jo toinen tilaus mutta ehkä mun pitää vähän rauhoittua! :D

  VastaaPoista
 3. Oliko tuosta peitevoiteesta olemassa eri sävyjä ja jos oli niin mikä tuo sun on? :) Ihanaa kun kerroit mielipiteitäs näistä koska oon jo ikuisuuden meinannu ite tilata mutta oon nössöilly ja halunnu eka kuulla muiden kokemuksia. Ja vähän samoja juttuja oon meinannu tilailla kuin sieki! :)

  VastaaPoista
 4. Oli siitä! Otin sävyn light beige ja se oli hyvä :) Kanttii kyllä tilata :)

  VastaaPoista
 5. Miten tilasit elfiltä?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.