unirytmi kateissa

Näitä yleisiä vapaapäiviä pitäisi olla ehdottomasti enemmän! Vaikka joka viikko pari... Mun unirytmi on tässä "joululomalla" mennyt aivan sekaisin. Nukkumaan selvitään vasta klo 2 yöllä ja herätys vapaapäivinä vasta klo 12, aikaisintaan. Huomenna onneksi työt alkaa vasta klo 12 niin ei tarvi kovin aikaisin herätä.. Mitenköhän sitä ensi viikolla kun koulu alkaa, vaikka aikaisin luento taisi alkaa kylläkin vasta klo 10 :) 

Tänään selvisin lenkille pitkästä aikaa. Pihalla oli kyllä kylllmä ja kova viima, eikä juoksuaskelia kovin montaa tullut otettua. Hyvä kuitenkin, että vihdoin olen saanut tämän peppuni ylös penkistä. Lenkin jälkeen kävimme kyllä Otto K:ssä syömässä wingsejä... Että se niistä lenkin terveysvaikutuksista sitten :D


Jalassa oli uudet Gina Tricotin alesta löytyneet armeijanvihreät reisitaskuhousut. En nykyään löydä Ginasta oikeen mitään ostettavaa, mutta nämä housut oli positiivinen yllätys. Lattialla näkyy myös vanhat lenkkarini, en nimittäin raskinut laittaa uusia jalkaan vielä tuonne lumisille kaduille vaan ajattelin säästää ne kevääseen ;D

Sain myös pari päivää sitten tehtyä kevään kalenterin valmiiksi ja ensi viikko näyttää seuraavalta:


Aivan kaikki kurssit eivät vielä ensimmäisella viikolla ala, vaan tahti kiristyy vielä seuraavalla viikolla. Kova opintoputki tiedossa tammi- ja helmikuussa, mutta sen jälkeen minulla onkin keväällä enää pari hassua kurssia. Ihan lepposa kevät siis tiedossa :)

Nyt saunomaan!

-Lindsay

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.