tulppaaneja

En kyllä todellakaan tiedä, miten jaksan sitten isona, herätä joka aamu kasiksi, tai mahdollisesti vielä aikaisemmaksi, töihin... Tänään alkoi luento klo 9 ja meinasin bussiinkin vielä nukahtaa. Kotiin pääsin sitten kahden jälkeen ja otinkin heti mukavat parin tunnin päikkärit!

Tässä pari kuvaa eiliseltä, jolloin siis pidin pienet kakkukahvittelut synttäreitten kunniaksi :) Sain Japelta synttäripäivänä kimpun tulppaaneja, jotka onkin nykyään minun lemppari kukkia! Ne säilyy niin pitkään ja saa monissa eriväreissä :) Vieressä myös sipsikulho :D
Kukkahame on uusi ja tilasin sen Nellyn alesta alle 10e hintaan! Olen monta kesää etsinyt tuon tyyppistä kukkahametta, kun jätin pari kesää sitten ostamassa Ginassa myynnissä olleen värikkään kukkahameen.

Huomenna laitan sitten postausta ja ohjeita leipomuksista, joita synttäreillä tarjoilin! Ainakin ne sai kehuja kovasti :)

-Lindsay

3 kommenttia

  1. On se kuudelta herääminen tuskaa, vaikka siihen _muka_pitäisi tottua.:)

    VastaaPoista
  2. Niimpä. Odotan jo sitä aikaa, kun vanhemminten pitäisi kuulemma riittää vähemmätkin yöunet kuin 10h. Tuskin :D

    VastaaPoista
  3. Jos opiskelee lääkiksessä niin saa jo opiskelija-aikana tuta työnteon arkirutiinit! Aikaisimmillaan oon mennyt sairaalalle klo 7 ja harvemmin pääsee ennen klo 15 pois. Mutta tietty, uravalintaa tehdessä kannattais miettiä tällasetki jutut läpi ;) (arvaapa tuliko mietittyä.. ei!)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.