Tomaatti-kanapasta

Hahaa, ensimmäinen ruokapostaukseni!

Tykkään ruoanlaitosta erittäin paljon, olen vain niin pirun laiska, että aivan liian harvoin tulee paistinpannuun ja kattilaan tartuttua! Yksi päivä tällä viikolla kuitenkin oli kokkausintoa ja halusin kokeilla jotain uutta. Pastat ovat ehdottomasti lemppariruokiani ja niiden teko on tosi helppoa ja nopsaa. Kaupasta siis ainekset mukaan ja tomaatti-kanapastan tekoon! Ruoka maittoi ainakin meillä.

Ensimmäiseksi paistoin maustamattomia kanan fileesuikaleita ja maustoin ne valkosipulisuolalla, grillimausteella ja pippurisekoituksella. Yleensä käytän valmiiksi marinoituja, mutta nyt olen alkanut ymmärtää maustamattomienkin päälle. Marinoiduista hunajamarinoidut ovat parhaita. Päälle lätkäisin purkillisen tomaattipyrettä.


Seuraavaksi pilkoin kirsikkatomaatteja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, jotka lisäsin myös pannulle pehmentymään.Mukaan 4% ruokakermaa, jotta saadaan kastike aikaiseksi. 


Viimeisenä sulatin joukkoon tuommoisia vuohenjuustokuutioita, mutta näiden tilalta kävisi varmasti myös fetajuusto tai sulatejuusto kivasti.


Juuston sulattua lisäsin kastikkeeseen vielä kanafondia ja hieman lisää aikaisemmin mainittuja mausteita. Valmis kastike näytti tältä:


Tomaatti-kanakastikkeen kanssa keitin vielä tuorepastaa. Annos näyttää kyllä melko tylsältä ilman mitään vihreää.


Kastikkeen ohjeen keksin itse, enkä yleensäkään kovin usein etsi mitään valmiita ruokaohjeita vaan sovellan itse. Leivontaohjeet on asia erikseen ;) Saa nähdä innostunko ruokapostauksia tekemään tän enempää!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.