perjantain bileistä

No niin nyt oon takaisin Oulussa ja taas aikaa vähän bloggaillakin :D Viikonloppu meni Rovaniemellä niin kivasti ja kiireisesti, että ei paljoa ehtinyt uhrata ajatuksia tänne. Mutta palataanpa nyt vielä kerran perjantaihin, eli siskoni 30v synttäreihin! Juhlat pidettiin vanhempiemme matkailuyrityksen yhdessä kohteessa Rovaniemen keskustan tuntumassa.

Ensimmäisenä sitä omaa juhla-asua. Voi veljet, että nämä peilikuvat onkin nykyään ihan lemppareitani :D 
pitsipaita GT // shortsit Zara // kaulakoru ASOS

Tarjoilutkin muistin kuvata liian myöhään. Tarjolla oli piirakoita, lohileipää, poroleipää, karjalanpiirakoita, kanasalaattia, juustokakkua, täytekakkua ja juomapuolena alkoholijuomia laidasta laitaan. Kyllä kelpas!

Tuli jopa vedettyä yksi biisi karaokeakin, vaikka en yleensä koskaan laula karaokea :D Olisin laulanut varmaan enemmänkin, jos ääni olisi kestänyt. Duettona lauloimme siskoni kanssa Meiju Suvaksen Pure Mua :D
Juhlissa oli ihan älyttömän hauskaa! Karaoken vetäjä oli todella hyvä laulamaan ja veti huippuja biisejä niin humpasta rockiin kuin tangosta poppiinkin! Tarjoilut oli loistavat, tunnelma mieletön ja porukka mitä parhain. Tällaisia bileitä pitäisi olla useammin :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.