nothing special

Tänään teki taas aamulla melko tiukkaa herätä vaikka ensimmäinen luento alkoi vasta klo 10. Olen ylpeä itsestäni, että olen käynyt jokaisella ranskan luennolla tälle vuodelle! Eli kaikissa neljässä... Mutta viime vuoden puolelle jäitin varmaan joka toisen käymättä, ja siksi minulla onkin huomenna rangaistuspuhe pidettävänä :D Eli kerron omasta joululomastani ranskaksi. Heleppoa ku heinän teko! Tai sitten ei...

Parilla muullakin luennolla tuli käytyä, lähinnä värittelemässä kalenteria... En jotenki oo yhtään luentoihmisiä nykyään, ainakaan jos luennot on englanniksi. En tajua siellä luennoilla mitään ja joudun kuitenkin opetteleen kaikki asiat itsenäisesti tentteihin, niin se on sinänsä ihan se ja sama istunko luennoilla vai en, mutta pakko käydä siellä vähän istumassa, ihan vaan ettei tulis niin huono omatunto!

Ja sitten päivän peilikuvaan:


Nuo Ginan alesta alle 15 eurolla ostetut housut on ihan ykköset! Ne istuu tosi hyvin, niissä on tarpeeksi korkea vyötärö ja silti ne on tosi rennot jalassa. Kävin tänään katsomassa olisiko niitä täällä Ginassa vielä toisen värisinä, mutta harmikseni ei ollut :/ Jotain kuitenkin löytyi hihi! Nimittäin alennuksesta tuommoinen iso kukka sormus alle kahdella eurolla. Se luonnossa oikeesti tosi kiva ja kuva on erittäin kehno!


Nyt pakotan Japen mun kaa pelaan Wii:tä tai hakemaan leffaa! Soronoo!

-Lindsay

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.