kirppiskamojen kaivelua

Juhuu! Tänään oli ranskan rangaistuspuhe ja pääsin sen läpi, jes! Sain kyllä vähän moitteita liian monista poissaoloista, mutta ei se mitään, aion parantaa tapani ;) Sen jälkeen luentoja olikin klo 17 asti ja olin niilläkin reippaasti. Koulun jälkeen haettiin leffa ja tultiin kotiin siivoamaan. Lähden huomenna Rovaniemelle viikonlopuksi juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä ja tupareita, joten pakatakin piti, tai siis pitäis. Kävin kuitenkin jo koko vaatekaappini läpi, nimittäin äitini pitää taas kirppiksen ja vien kamani sinne, sillä en jostain syystä jaksa ite pitää sitä täällä Oulussa... Kivasti sain kyllä kaappeja tyhjennettyä ja myyntiin lähtikin iso kasa vaatteita. Kaapissa oli kyllä paljon vaatteita, jotka on ihan kivoja, mutta joita ei vain tule koskaan käytettyä. Jos vaikka saisi hieman matkakassaa kartutettua :) 


Lisäksi otin aamulla taas kivoja peilikuvia itsestäni. Japella alkoi luennot jo kasilta, joten en taaskaan voinut nakittaa häntä siihen hommaan. Pakko saada ensi viikolla parempia kuvia :D


Nyt on pakko alkaa pakkaamaan, sillä aamulla ois oltava vielä luennollakin klo 9!

-Lindsay

5 kommenttia

 1. mille kirpulle meinaatte viedä?

  VastaaPoista
 2. ookoo no laita tänne sitten infoa niin tietää mennä tonkimaan :)

  VastaaPoista
 3. Ja näköjään anona tullut mun eka kommentti! :D

  VastaaPoista
 4. Joo voin kyllä laittaa sitten infoa ajankohdasta ja pöytänumerosta :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.