ja tiikerinraitaiset farkut

ARGH. Ostin ennen joulua kahdet uudet farkut Onlystä. Jotenki sieltä löytyy mun kummalliselle vartalolle sopivia farkkuja vaikken muuten putiikin vaatteita kauheasti ostakaan. No nämä kyseiset farkut on tummansiniset, mutta hieman paikoitellen kulutetut. Mutta ensimmäisen pesun jälkeen, niihin tuli symmetriset kolme raitaa molempiin reisiin. YÖK. Ja voin kyllä vannoa, että ei nuita raitoja vielä kaupassa ollut :D Japekin oli mukana niin olisi sekin niistä osannut huomauttaa! Tietynlainen kulutus farkuissa on minusta hienoa, mutta ei todellakaan tällainen :D Laitoin farkut silti tänään jalkaan, sillä meille tuli pikku kiire ehtiä bussiin... Kuvassa ne näkyy hieman huonosti, mutta näkyy kuitenkin.

neule Nelly.com // huivi Gant // kengät UGG

Harmittaa ihan hulluna, sillä farkut istuu tosi hyvin jalkaan, mutta en niitä kyllä tuon näköisinä enää käytä. Ajattelinkin, että voisin yrittää värjätä farkut kokonaan mustiksi. Löytyykö lukijossa jotakuta jolle farkkujen tai vaatteiden värjääminen yleensä olisi tuttua ja osaisi hieman neuvoa? :)

Tänään oli luentojen jälkeen vielä töitä ja töissä mittasin kuumeen ja oli hieman lämpöä. Pitikin just nyt tulla kipeäksi... Ajattelinkin lähteä jo huomenna Rovaniemelle sairastaan, jos vaikka tokenisin viikonloppuun mennessä.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Voi ei vähän rasittavaa että ne kulu heti eka pesussa noin! Mun käsityksen mukaan, jos värjää vaaleampia farkkuja mustaksi niin ne langat ei välttämättä ota väriä ja jäävät vaaleammiksi. Saakohan niitä värjättyä sinisellä sävyllä tai vaikka jossain pesulassa?

  VastaaPoista
 2. Okei :S pitää yrittää kysellä jostain, että mitä noille vois tehä :)

  VastaaPoista
 3. kannattaa ensin tutkia sitä materiaaliselostetta: mitä enemmän puuvillaa, sitä parempi värjäytyvyys.

  Oon värjäilly farkkuja ja muita pesukoneessa ja ihan hyvin ne värjäytyy, varsinkin jos ovat enimmäkseen puuvillaa. Jos mukana jonkun verran polyesteriä tms. niin kyllä ne silti useimmiten värjäytyy, voi jäädä vain vähän vaaleammaksi. Esim. Dylonilla on hyviä, värjää ja pesee 40 asteessa. http://www.transmeri.fi/index.phtml?s=239 tai http://www.transmeri.fi/index.phtml?s=398
  Musta on aina vähän kinkkinen, se voi monesti jäädä lähinnä tosi tummansiniseksi, mutta jos tarkoituksena saada nuo kulutusraidat pois niin varmaan parempi ratkaisu joka tapauksessa?

  piece of cake, eiku värjäilemään vaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kommentistasi! :) Aloit luomaan toivoa, että saatan saadakin farkuista vielä käyttökelposet, tänään päivällä kun niitä viimeksi manasin :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.