it's mine! Samsung Galaxy S

Postasin viime viikolla valinnan vaikeudesta elektroniikan suhteen, no nyt on sen postauksen kolmesta dilemmasta päihitetty kaksi! Pelikonsoleista valitsimme Wii:n PS3:n sijaan ja nyt on puhelinkin hommattu. 

Kesästä asti olen enemmän tai vähemmän himoinnut hyvää kosketusnäytöllistä puhelinta ja lähinnä mielessä pyöri iPhone. En kai minä muista ollut kuullutkaan. Nyt kun sitten aloin todenteolla ottamaan asiasta hieman selvää, sain selville, että iPhone ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto, vaan tänä päivänä kilpailijoita löytyisi niin Nokialta ja Samsungilta kuin HTC:lta.

Silti ajattelin pitkään, että pakko saada se iPhone. Muutin kuitenkin mieleni, kun luin arvosteluja netissä ja kyselin puhelimista niistä tietäviltä. Samsungin pitäisi olla ainakin hieman vankempaa tekoa mitä iPhone, ja koska pudottelen puhelimen maahan harva se päivä, en halua puhelimeni menevän rikki heti :D Samsung on myös hieman halvempi kuin iPhone ja sen saatavuus on huomattavasti parempi. Samsungin sai helpommin kytkynä nykyiselle liittymälleni, sillä minulla ei jostain syystä ole laittaa kertaheitolla lähemmäs tonnia rahaa puhelimeen, joten tämä vaihtoehto on minulle järkevämpi. Tässä se nyt on:


Tilasin puhelimeen netistä tuollaisen vaalenpunaisen silikonisuojan, joka parantaa puhelimen pitävyyttä ja toivottavasti hieman suojaa, kun puhelimen ensimmäisen kerran tiputan. Lisäksi ostin valkoisen takakuoren, sillä on se nuin hieman söpömpi ;)

iPhoneen en tätä osaa ollenkaan verrata, mutta itse ainakin olen ollut tosi tyytyväinen! Puhelimessa on paljon ohjelmia ja niitä voi hankkia sekä ilmaisia, että maksullisia lisää. Blogatakin puhelimella voi ja nettiselain on todella hyvä. Puhelin on myös tosi helppo käyttää, enkä ole juurikaan ohjekirjaan tutustunut, vaikka todennököisesti pitäisi :D Puhelimen näyttö on todella tarkka, toisin kuin kamerani kuvat...


Pidän kyllä itsekin iPhonea ensimmäisenä "oikeana" kosketusnäytöllisenä älypuhelimena, mutta ei se silti välttämättä tarkoita, että se kuitenkaan olisi se paras. Netistä löytyvien vertailujen perusteella puhelimet ovat hyvin tasavertaisia ja joissain asioissa toinen päihittää toisen. Ainoa miinuspuoli Galaxyssä iPhoneen verrattuna, jonka itse siis osaan sanoa, on salaman puute kamerassa! Ei se sinänsä paljoa haittaa, sillä en juurikaan kuvaile puhelimella, mutta olisi se silti kiva olla. Jos siis iPhonen status ei paina paljoa puhelinta hankittaessa, niin kannattaa ottaa huomioon, että vaihtoehtoja hyvälle kosketusnäytölliselle puhelimelle on nykyään paljon enemmän :) Alla vielä esimerkkinä puhelimella erittäin huonossa valossa otettu kuva. Ei häviä juurikaan omalle digikameralleni... :DNäköjään mun blogi muuttui elektroniikan arvostelu blogiksi.. :D

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Onpa se söpö :) Mun pitäis kans ostaa uus kännykkä, mutta meinaa tuo autokuume jyllätä sen verran vahvasti että pitää ehkä ensin saaha se :)

  VastaaPoista
 2. Me ei onneksi vielä autoa tarvita :) Se oiski jo aika iso satsaus!

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit tuon suojakotelon? Olis nimittäin itsellekkin tarvetta :)

  VastaaPoista
 4. ostin sen osoitteesta http://www.tkshop.fi/ ! nuita vaaleanpunaisia ei näytä enää vain olevan, mutta tuo näytti myyvän suojia myös huuto.netissä joten kannattee sieltä kurkkia! :)

  VastaaPoista
 5. Mä en ymmärrä mistä niitä tyyppejä riittää, joilla on iPhone ja valittaa siitä - eikö ne osaa käyttää puhelintaan vai tuliko heidän vaan ostettua ihan vääränlainen laite! :D Mulla on ollut iPhone nyt vähän yli vuoden ja en ikinä enää vaihtais sitä mihinkään - sillä voi tehdä niin paljon! Navigaattori, email, kuvat, netti, kaikki mahdollinen elämänhallinta, e-kirjat, jne.. Tosin se, että kaikki on samassa pienessä laitteessa saa välillä pelkäämään et mitä jos se hukkuu tai hajoo! :D

  Sun puhelin näyttää kyllä näiden screenshottien perusteella, et se on tehty tosi samanlaiseksi kuin iPhone, joten ei sekään varmasti mikään huono ole. :)

  Mun mielestä on ihan parasta et on muitakin tekniikasta innostuneita tyttöjä, kerro ihmeessä jatkossa sit käyttökokemuksia! :)

  Ja nätti toi vaaleanpunainen kuori! :)

  VastaaPoista
 6. Niinpä, ei kannata hankkia liian hienoa puhelinta, jos ei kuitenkaan ole kiinnostusta opetella käyttämään sitä :) Tosta mun puhelimesta löytyy ihan kaikki samat jutut jotka sinäkin luettelit! Tosi käteviä nää puhelimet nykyään on :)

  Kerron varmasti lissää käyttökokemuksia ja kiitos kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin on toi samsung galaxy s ja niimpä mietin että mistä oot noin hienon kuoren saanu ja ton taustakuvanki, tosi makeita :D

  VastaaPoista
 8. valkoinen taustakuori on ihan dna shopista ja pinkki silikonisuoja osoitteesta www.tkshop.fi :) taustakuva on sellaisesta taustakuva ohjelmasta jonka latasin sieltä android marketista :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.