dreams

Bongasin kivan haasteen Cavan blogista ja halusin ehdottomasti tehdä sen itsekin. Tässä siis kollaasi siitä, mistä minä unelmoin tänä vuonna:


Matka Thaimaahan on ollut unelma jo pitkään ja syksyllä päätettiin Japen kanssa, että sinne me seuraavaksi menemme. Matkaan on alettu säästään jo rahaa, tosin hyvin pikkuhiljaa, mutta kuitenkin :) Tarkoituksena olisi lähteä Thaimaahan vasta ensi joulun jälkeen hieman pidemmäksi aikaa, joten pitkä odotus vielä edessä.. Toiveissa olisi kuitenkin toteuttaa edes pieni reissu ennen tuota matkaa :) Toiveissa on myös, että saan itsestäni kaivettua todellisen innon urheiluun! Lenkkeily mua kuumottaa tällä hetkelläkin ihan hulluna ja toivottavasti kuumottaa vielä sittenkin kun tiet ovat sulat ;) Toki aion lenkkeillä jo ennen niiden sulamista... Opiskelu liittyy toiveisiin myös, sillä toivon, että nyt keväällä ja ensi syksynä opiskelumotivaatio olisi korkea ja niitä opintopisteitä tulisi mukavasti ja hyvin tuloksin. Materiaaliset-toiveet ovat tänä vuonna jokin kalliimpi laukku ja järjestelmäkamera. Toivottavasti edes jälkimmäinen toteutuisi :)

Minulla ei ole koskaan ollut tapana tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, sillä en kuitenkaan pitäisi niitä, vaan minua vaan ahdistaisi sellainen turha itseaiheuttama paine :D Mutta nämä edelliset toiveet voisivat olla myös lupauksiani, jos sellaisia tekisin: lupaan matkustaa Thaimaahan, urheilla enemmän ja opiskella aktiivisesti!

-Lindsay

3 kommenttia

  1. Aika menee tosi nopeasti! Viime helkimuussa, Intiasta palatessamme aloimme miettimään heti seuraavaa kohdetta, ja pian päätimme filippiinit. Huokailimme kuinka pitkä aika reissuun on, ja nyt yhtäkkiä, matkaan pitäisi lähteä tämänkuun 30pvä! Ja nyt mietimme kuinka ehdimme järjestää kaiken :D

    VastaaPoista
  2. Voi, toivottavasti itselläkin menisi yhtä nopsaa aika :D

    VastaaPoista
  3. Miullaki on tavotteena päästä lähtemään joko ihan tän vuoden lopussa tai vuodenvaihteen jälkeen Thaimaahan. Oon syntyny siellä, joten luonnollisesti omiin juuriin tutustuminen kiinnostaa. :) Toki tarkotus on ihan vaan lomaillakki ja pakolliset auringonotot pitää tehä, mut lisäks se tulee olemaan aikamoinen tutkimusmatka omaan sukuun siellä päin. :D En malta oottaa et pääsen toteuttamaan tuon, ku oon haaveillu siitä asti Thaimaahan lähöstä ku aloin niitä asioita ymmärtää (eli n. 10 vuotta :D).

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.