bedroom inspired by GANT

Olen perinyt intohimoni sisustukseen äidiltäni, kuten myös ovat kaksi isosiskoani. Myös kiinnostukseni perinteistä suomalaista designia, kuten Iittalaa, Pentikiä, Marimekkoa ja Arabiaa, kohtaan juontaa kotikodista. Äitini katsoo kaikki sisustusohjelmat mitä tv:stä tulee ja lukee kaikkia sisustuslehtiä mitä kaupan hyllyiltä vaan löytää ja selaa ilmaislehtiä mitä sisustusliikeistä saa. Nyt haluankin esitellä teille makuuhuoneen, jonka äiti sisusti Gantin kuvastosta saadun inspiraation jälkeen, sillä itse pidän siitä todella kovasti!

Ensimmäisenä on kuva Gantin home kuvastosta:


Ja tässä on tulos:


Petivaatteet on tilattu Gantin myymälästä Helsingistä. 

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Heippa!
  Ihana uusi banneri :)

  Kysyisin sellaista, että mistä olette hankkineet noissa asuntopostauksissa (esim. jouluaiheiset) näkyvät puiset sälekaihtimet? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos! :) kaipasin vähän vaihtelua ja tuli kokeiltua uudenlaista banneria :) Sälekaihtimet on ostettu Prismasta :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi kiva lopputulos! :) Ja kiva uus banneri! Mun pitäis kans tehä uus, mutten osaa :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marika :) en minäkään aluksi osannut tehä bannereita, mutta latasin Picasa kuvankäsittelyohjelman jolla on helppo tehdä kollaaseja, suosittelen ;)

  VastaaPoista
 5. On mulla se, en osaa siltikään :/ Ei auta muu ku opetella!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.