31.12.2010

Uuden Vuoden juhliminen meni tänä vuonna mun osalta erittäin rauhallisissa merkeissä. Vihaan uuden vuoden juhlintaa kaupungissa ja koska tunturiin ei tänä vuonna ollut mahdollisuutta päässä töiden takia, joten tämä uusi vuosi meni selvinpäin. Oli silti oikein mukavaa ja masistelinkin kaikkien kavereiden LEVILEVILEVI Facebook päivityksiä yllättävän vähän :D No seuravan uuden vuoden juhlinnat olisi tarkoitus suorittaa Thaimaasta käsin... niin, eihän siihen olekaan enää kuin vuosi...

Eilisen bileasu olikin seuraavanlainen:


Lähdimme torinrantaan katsomaan kaupungin ilotulitusta joka alkoi klo 20, joten piti vetassa ihan toppahousut jalkaan, jottei palelisi. Ilotulitus oli tosi upea! Näin Suomen mittakaavassa siis. Se kesti monta minuuttia ja lopussa tuli ainakin omasta mielestäni isoja pommeja :) 


Me ei ostettu omia raketteja ollenkaan, mutta mun oli pakko saada sädetikkuja. Metsästettiinkin niitä sitten vähän ennen klo 18 ympäri keskustaa, eikä mistään tuntunut löytyvän. Siis mitä ihmettä, miten kaupoissa ei ole sädetikkuja uutena vuotena?! No onneksi pelastuttiin kaamealta katastrofilta ja löysin niitä.


Kotona korkattiin Fresita, josta juotiin yhdet tollaiset pikarit... Okei, en juonut omaani edes kokonaan vaan vaihdoin vadelmalimuun.


Ilta menikin sitten Wii:tä pelaten (jee ostettiin se!) ja karkkia syöden. Pari kertaa mainitsin ääneen josko lähdettäis baariin, mutta jotenki sohvalla oli ihan liian mukavaa ja oloasun vaihto johonkin bilevaatetukseen tuntui aivan liian rankalta. Vuoden vaihtuessa menimme parvekkeelle katselemaan raketteja. Jotku mukavat tyypit räjäyttivät yhden meidän taloyhtiön ulkokäytävässä ja jossain vaiheessa kuului semmoinen pamaus talon sisältä, että veikkaan jonkun räjäyttäneen raketin myös sisällä :D

Nyt olen kotona yksin, Jape on töissä, ja olen tähän asti vaan makoillut sängyssä kirjaa lukien ja miettien, että mitä sitä tänään söis. Aika makiaa.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Kuulostaa mukavalta :) Ite kävin apollossa, oli kyllä niin täyteen ammuttu, ettei meinannut saada juomia eikä päästä liikkumaan paikasta toiseen :S Tosi ahistavaa. Mut oli kuitenki kivvaa :))

  Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Sehän onkin tärkeintä, että teki mitä tahansa, niin kunhan on kivaa! :) Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. ihanii kuviii sust tuool ulkon! niin söpöt lasit :))

  VastaaPoista
 4. Mekin käytiin ulkona katsomassa tuo ilotulitus, oli tosi ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Ootteko muuten menossa tänään bilettään? oltais kamuja vailla :D

  VastaaPoista
 6. Niina, kiittiii :)

  Suvi, joo meidänki mielestä se oli tosi hyvä! :)

  Marika, valitettavasti meillä on molemmilla töitä huomenna ;( meni biletykset tältä vklopulta kokonaan sivu suun :(

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.